Forum » Pomoč in nasveti » ali mi je odpovedala grafična?
ali mi je odpovedala grafična?
pow ::
Odpovedal mo je PC, pa ne vem točno kateri del...
Računalnik imam v glavnem prižgan 24/7. Ko pridem enkrat mimo vidim, da nekaj ne štima. Računalnik je sicer delal, na grafični pa se ni vrtel ventilator, na monitorju ni bilo slike. Ko sem vent. namazal, sedaj vrti, računalnik pa še vedno ne dela (ko ga vključim se mi sistem ne zažene, na matični mi kaže FF)
A kdo ve kaj je odpovedalo? Ali je odpovedala grafična? Disk dela definitivno(sem stestiral na drugem rač.)Kako stestiram grafično?
Prosim za pomoč!
TNX
lp
Računalnik imam v glavnem prižgan 24/7. Ko pridem enkrat mimo vidim, da nekaj ne štima. Računalnik je sicer delal, na grafični pa se ni vrtel ventilator, na monitorju ni bilo slike. Ko sem vent. namazal, sedaj vrti, računalnik pa še vedno ne dela (ko ga vključim se mi sistem ne zažene, na matični mi kaže FF)
A kdo ve kaj je odpovedalo? Ali je odpovedala grafična? Disk dela definitivno(sem stestiral na drugem rač.)Kako stestiram grafično?
Prosim za pomoč!
TNX
lp
A ni tko, da mu moram potem njegovo deiinštalirat(drajverje) in potem to noter vtaknit?Ne bi mu rad kej zaj***.
dropn.net
MihaFirst ::
Briga te, ravno da tvoja kišta dela!
Sicer pa nisem resno mislil, da pejt vtikat svojo grafično v druge kompe... Men se je podobno zgodil, pa je v resnici monitor šou, tak da preglej tud to možnost...
Sicer pa nisem resno mislil, da pejt vtikat svojo grafično v druge kompe... Men se je podobno zgodil, pa je v resnici monitor šou, tak da preglej tud to možnost...
www.gamma.si
Monitor dela 100%.Računalnik se ne zažene do konca oz. vse kar trenutno dela so napajalnik, in vsi venti vključno z vent. na grafični. Na matični pa je na displejčku FF, če to komu kej pomeni.
dropn.net
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC se prižge, ekran pa ne (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15116 (13678) | Berni_01 |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1042 (722) | mailer |
» | Precej hud problem z diskom/maticno ploscoOddelek: Pomoč in nasveti | 1217 (901) | solatko |
» | Po zamenjavi cpu & NB coolerja se komp ne pržgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1926 (1617) | Klemzz |
» | Kaj ste vse uspeli skurit z OC? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6065 (3814) | MasterMiG |