Forum » Pomoč in nasveti » logitech ultra-x keyboard
logitech ultra-x keyboard
borutt ::
Živjo,
Imam proble s multimedijskimi tipkami na tipkovnici. Po priklopu tipkovnice mi jo prepozna kot HID device, ne pa kot logitech tipkovnico.
Driver-jeve nisem dobil zraven ker je OM, poskusil sem tudi s driver-ji na logitech strani, vendar nič ne pomaga. celo je tako,da za to tipkovnico ne potrebuješ driver-jev.
Poskusil sem na vseh mašinah, ki jih imam(4), vendar na nobeni ne dela. Problem pa je, da v trgovini, kjer se kupil dela na 2 mašinah.
Kaj mi preostane.....please help
Imam proble s multimedijskimi tipkami na tipkovnici. Po priklopu tipkovnice mi jo prepozna kot HID device, ne pa kot logitech tipkovnico.
Driver-jeve nisem dobil zraven ker je OM, poskusil sem tudi s driver-ji na logitech strani, vendar nič ne pomaga. celo je tako,da za to tipkovnico ne potrebuješ driver-jev.
Poskusil sem na vseh mašinah, ki jih imam(4), vendar na nobeni ne dela. Problem pa je, da v trgovini, kjer se kupil dela na 2 mašinah.
Kaj mi preostane.....please help
Jan987 ::
No men se je pa pokakšnem letu uporabe tipkovnice (logitech ultra-x) v njej nabralo kar nekaj las in podobnih reči, tako da me sedaj zanima, kako naj to najlažje očistim. Ko sem tipkovnico samo obrnil okoli in jo malo potresel se je ven vseulo kar nekaj las, zdi se mi pa da je kar nekaj stvari še v ''notranjosti'' tipkovnice, saj včasih kakšna tipka ne prime dobro, če prav je sedaj ko sem odstranilto to kar je padlo ven že veliko boljše.
Torej ali se iz te tipkovnice dajo odstraniti tipke tako kot so se iz starih in če se ne a je kakšna druga možnost, da zadevo ščistim?
Torej ali se iz te tipkovnice dajo odstraniti tipke tako kot so se iz starih in če se ne a je kakšna druga možnost, da zadevo ščistim?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gamer tipkovnica (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 50363 (44973) | LordPero |
» | Miš in tipkovnica se občasno ne odzivataOddelek: Strojna oprema | 2435 (2104) | bluefish |
» | Nova anketa: Koliko ste odšteli za tipkovnico in miško s podlogo? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 7687 (6339) | specterss |
» | Windows Server 2003 - problem z gonilniki (Logitech, ATI TV)Oddelek: Operacijski sistemi | 1225 (996) | Spc |
» | nakup tipkovniceOddelek: Kaj kupiti | 2888 (2331) | snajper_SLO |