Forum » Zvok in slika » Brezplačen primeri filma z DTS na DVD
Brezplačen primeri filma z DTS na DVD
Border ::
Pozdrav!
Mene zanima, ce obstaja kje za donwload DVD, ki ima zvok posnet v DTS in je brezplacen... tko k kak trailer al al 10min filmcki...
Upam, da ste me razumeli!
hvala
lp
Mene zanima, ce obstaja kje za donwload DVD, ki ima zvok posnet v DTS in je brezplacen... tko k kak trailer al al 10min filmcki...
Upam, da ste me razumeli!
hvala
lp
kuglvinkl ::
Border želi, kakor jaz razumem, samo priemrek fllma, ki ima DTS zvok, kot prezplačen primrek, da bo verjetno lahko preizkusil sound. Ne vem, Apple vem da ima H.264 primerke for free. Kako je tam zvok zakodiran, pa ne vem.
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Quikee ::
cojss ::
Jaz sem našel na eni torrent strani en tak dvd, mislim da je to "THX surround demonstration dvd". In sicer je na njem veliko takih demo filmov, kot so v linku od Quikeeja v raznih formatih ala DD 5.1, 6.1, DTS 5.1, 6.1,...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cojss ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Receiver za domači kino (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5434 (4545) | trdoreh |
» | [Hi-Fi] - DTS, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II,... (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7932 (6687) | gumby |
⊘ | AV receiverOddelek: Zvok in slika | 1646 (1583) | Stepni Volk |
» | Surround 5.1 in input v DVD in AC3 codecOddelek: Zvok in slika | 1891 (1781) | Jaffa |
» | Creative SB Audigy 2Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 2616 (2616) | CaqKa |