Forum » Pomoč in nasveti » Zamenjava matične + Socket A navijanje
Zamenjava matične + Socket A navijanje
-Jani- ::
Zdravo
Jasno mi je, da se ni problema, če menjaš recimo eno kako Asusko z GB, če imata obe enak čip (npr. KT600); kaj pa če želiš zamenjati eno MB s KT600 z drugo, ki ima KT800, kot primer (ali obratno) - a še vedno gre brez postavljanja (Windowsov) na novo?
Na servisu mi niso znali povedati...
Aha pa še to, ko smo glih pri matičnih: kire omogočajo (oz. 'so omogočale' ) dobro navijanje v Socket A razredu? (Vie odpadejo vse po defaultu, ker nimajo PCI/AGP locka oz. vsaj ne funkcionalnega?)
Hvala za odgovore
Jasno mi je, da se ni problema, če menjaš recimo eno kako Asusko z GB, če imata obe enak čip (npr. KT600); kaj pa če želiš zamenjati eno MB s KT600 z drugo, ki ima KT800, kot primer (ali obratno) - a še vedno gre brez postavljanja (Windowsov) na novo?
Na servisu mi niso znali povedati...
Aha pa še to, ko smo glih pri matičnih: kire omogočajo (oz. 'so omogočale' ) dobro navijanje v Socket A razredu? (Vie odpadejo vse po defaultu, ker nimajo PCI/AGP locka oz. vsaj ne funkcionalnega?)
Hvala za odgovore
delfinus ::
To Jani. Js sem presel iz Via KT400 na NF2 brez ponovne isntaliacije. Prej sem samo odinstaliral Via gonilnike, graficne. In ponovno obnovil instalacijo WinXP preko Repair in namestil Nforce gonilnike in deluje se danes.
lp, D.
lp, D.
-Jani- ::
Jap, tudi to sem zasledil, da mnogim dela.
Hvala vsem za odgovore.
Še tole: kire rame predlagate za zravn?
Hvala vsem za odgovore.
Še tole: kire rame predlagate za zravn?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava maticne in CPU hkrati pa ohraniti OSOddelek: Pomoč in nasveti | 1313 (1184) | bacek |
» | Kakšno mat. ploščo za AMD 2800 (čipovje)Oddelek: Kaj kupiti | 1447 (1265) | Dead_Eye |
» | VIA, izpovej se nam!Oddelek: Novice / Matične plošče | 3013 (3013) | MrStein |
» | KT600 ali nForce2Oddelek: Kaj kupiti | 2276 (1402) | tac |
» | Kero mamaplato za okrog 30.000 SITOddelek: Kaj kupiti | 1173 (922) | Teya |