Forum » Pomoč in nasveti » Problem win98
Problem win98
ChiefThunder ::
Pozdravljeni!
Mam en nadležen problem; ko grem na zaustavitev sistema, mi po cca 20s prbije da še vedno laufa "WIN95 RPC Wmsg Window" program. Ko kliknem prekliči, rabi še dodatnih 20s, da se vrne v winse, v drugo se zadeva ugasne normalno. Opzail sem tudi, da mi ne dela autorun v "stanju" opisanem zgoraj. Torej... kako se zadeve rešit, da mi ne bo več najedala, saj mi je nekaj dni nazaj vse delovalo bp.
Hvala!
lp
Mam en nadležen problem; ko grem na zaustavitev sistema, mi po cca 20s prbije da še vedno laufa "WIN95 RPC Wmsg Window" program. Ko kliknem prekliči, rabi še dodatnih 20s, da se vrne v winse, v drugo se zadeva ugasne normalno. Opzail sem tudi, da mi ne dela autorun v "stanju" opisanem zgoraj. Torej... kako se zadeve rešit, da mi ne bo več najedala, saj mi je nekaj dni nazaj vse delovalo bp.
Hvala!
lp
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
ChiefThunder ::
hmm...
a mi zna kdo povedat, kje v registru se naštima, da sistem automatsko zapre vse programe ob zaustavitvi sistema?
a mi zna kdo povedat, kje v registru se naštima, da sistem automatsko zapre vse programe ob zaustavitvi sistema?
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nenadno odpiranje kalkulatorja, explorer in raziskovalcaOddelek: Programska oprema | 1794 (1410) | uporabniik |
» | Ugašanje računalnikaOddelek: Operacijski sistemi | 1113 (950) | MrStein |
» | Blue Screen po zaustavitvi sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 983 (870) | Grega_K |
» | Backup ob zaustavitvi računalnikaOddelek: Operacijski sistemi | 1721 (1392) | Karen |
» | Problem pri zaustavitvsi sistema (XP)Oddelek: Pomoč in nasveti | 768 (692) | _spirit_ |