Forum » Navijanje » a je dobr
a je dobr
_Mortal_ ::
Grafično Ati Radeon SDR mi je na deafult (160/160) izstisnil 79.1 Fps ko sm jo navil na 184/184 mi je pokazal 96.7. mislm da je izkupiček dobr v glavnem nisem še končal rab dt gor še orba in hladilnik pa bomo videl pol
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
msmiha ::
To je zelo dobro. Upaj, da bo še boljš
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Kill]-[em ::
Jaz se na tvojem mestu nebi tok igru kajti ce ti dela tok dobr nima smisla dokler nerabis vec...
Če se ti ne greje preveč bi jaz probal še dalje. Do konca
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Samo vzamimo naprimer Q3 meni laufa 50 fps na 1024, nevem zakaj bi naviju ce dela vec ko dobro. Moj kolega ma je navil pa je meu en kurac k je skuro procesor na Voodoo 3 3000.
Kill][em, če vredi hladiš se nima kaj skurit. Zmanjša se se samo življenska doba iz 10 let na 5-7 let. To bo pa že itak zastarelo do takrat.
Sj vem samo oni ne obvlada pa misli da zna te pa je kuj tak za 80% navil pa je vel un slap hladilnik gor ko se itak skor ni dovol za tao moc k jo zdaj ma.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri procesor, in katero grafično naj kupim?? predlagajte. (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4671 (3881) | gogi13 |
» | Kingston KHX 3000 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 11116 (7917) | celada |
» | sapphire 9600 non proOddelek: Navijanje | 1158 (986) | Shark-357 |
» | Najbolj navite grafične kartice (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6153 (4716) | The B |
» | ocenite; AMD za INTEL ??Oddelek: Kaj kupiti | 1859 (1460) | Jure2k |