Forum » Izdelava spletišč » embeded video javascript
embeded video javascript
Reso ::
Mene zanima če morda kdo ve kako bi ustvaril v HTMLju z pomočjo javascripta, da se mi po prvem videju zavrti naslednji. Na internetu sem našel samo kako se vključi video v internet strani kar izgleda takole:
Sedaj bi samo rabil da ko se mi prvi videjo konča se začne vrteti naslednji (po reklami). Možnost ugotavljanja dolžine in zamenjava datoteke po nekaj časa vrtenja odpade, ker je preveč nezanesljivo.
<object type="video/mpg" standby="Loading video" data="sample.avi" width="320" height="240"> <param name="src" value="sample.avi" valuetype="data"></param> <param name="autostart" value="true" valuetype="data"></param> <param name="controls" value="ControlPanel" valuetype="data"></param> <p>poem's name, author's name</p> </object>
Sedaj bi samo rabil da ko se mi prvi videjo konča se začne vrteti naslednji (po reklami). Možnost ugotavljanja dolžine in zamenjava datoteke po nekaj časa vrtenja odpade, ker je preveč nezanesljivo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 345618 (4755) | sunniegoldie |
» | JavaScript popupOddelek: Izdelava spletišč | 2221 (2042) | *pety* |
» | problem s prekrivanjem likovOddelek: Programiranje | 1501 (1424) | McAjvar |
» | dve spletni strani??Oddelek: Izdelava spletišč | 2409 (1958) | MRB0rYS |
» | PHP guruji prosim pomoč!Oddelek: Izdelava spletišč | 1445 (1205) | mare_ |