Forum » Strojna oprema » Instalacija drugega diska
Instalacija drugega diska
SamoR ::
Prosim za nasvet, ustavilo se mi je.
Kupil sem še drugi disk (200 GB), ga vgradil, nastavil jumperje, nastavil BIOS. V Windowsih XP v "Device Managerju" pod "Disk drives" sedaj vidim dva diska. Lastnosti ta novega so ok.
Kako naprej? Kako doseči, da se bo tudi v Windows Explorerju pojavil ta drugi disk?
lp Samo
Kupil sem še drugi disk (200 GB), ga vgradil, nastavil jumperje, nastavil BIOS. V Windowsih XP v "Device Managerju" pod "Disk drives" sedaj vidim dva diska. Lastnosti ta novega so ok.
Kako naprej? Kako doseči, da se bo tudi v Windows Explorerju pojavil ta drugi disk?
lp Samo
Gwanaroth ::
Start, Settings, Control Panel, Administrative Tools, Computer Management, Disk Management, kjer imaš nov disk, daj desni klik, Create new partition, vpišeš želeno velikost ter izbereš datotečni sistem [priporočam NTFS], nato še sformatiraš in voila.
Lights often keep secret hypnosis..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop drugega SATA diskaOddelek: Strojna oprema | 2911 (2495) | amigo_no1 |
» | Particija ,ki ne obstaja v Nortom Partition magicOddelek: Pomoč in nasveti | 1622 (1528) | StratOS |
» | Seagate ST3320620AS in cudni zvoki?Oddelek: Strojna oprema | 1216 (1127) | KTr1sk |
» | Particije ob namestitvi windows xpOddelek: Pomoč in nasveti | 929 (899) | mte |
» | Problem z MaxtorjemOddelek: Strojna oprema | 812 (692) | sash |