Forum » Mobilne tehnologije » GPS Navman i320 in GPS navigacija na splošno
GPS Navman i320 in GPS navigacija na splošno
blacky1 ::
Hay!
Imam navigacijo (gps) NAVMAN i320 in nima možnosti nadgradnje preko PC ali USB kabla. Ima možnost samo preko SD CARD (posebne oblike). Zanima me ali kdo pozna ta tip kartic in kje bi se jih dalo dobit. Rad bi si kupil vsaj eno za ostale karte, da nebi rabil brisati te ki jo potrebujem za nemčijo.
Pa zanima me ali ima kdo kakšne izkušnje z to navigacijo in če pozna še kakšen drug način za nalaganje kart oz če se da uporabiti kaki drugi tip kartic. Z navdno sd kartico navigacija deluje vendar ne zazna road map kar je pa bistveno.
Orginalna kartica od navigacije ima normalno 9 pin-ov v prvi vrsti + 6 pin-ov v drugi vrsti, prvi in zadji pin sta povezana z drugo vrsto in zunanjima pinoma.
Če kdo kar koli ve o teh karticah bi proso če mi lahko odgovori.
PA če ima kdo izkušnje z kakršno koli navigacijo ki ni v povezavi z dlančnikom ali prenosnim računalnikom naj napiše svoje izkušnje.
LP
Imam navigacijo (gps) NAVMAN i320 in nima možnosti nadgradnje preko PC ali USB kabla. Ima možnost samo preko SD CARD (posebne oblike). Zanima me ali kdo pozna ta tip kartic in kje bi se jih dalo dobit. Rad bi si kupil vsaj eno za ostale karte, da nebi rabil brisati te ki jo potrebujem za nemčijo.
Pa zanima me ali ima kdo kakšne izkušnje z to navigacijo in če pozna še kakšen drug način za nalaganje kart oz če se da uporabiti kaki drugi tip kartic. Z navdno sd kartico navigacija deluje vendar ne zazna road map kar je pa bistveno.
Orginalna kartica od navigacije ima normalno 9 pin-ov v prvi vrsti + 6 pin-ov v drugi vrsti, prvi in zadji pin sta povezana z drugo vrsto in zunanjima pinoma.
Če kdo kar koli ve o teh karticah bi proso če mi lahko odgovori.
PA če ima kdo izkušnje z kakršno koli navigacijo ki ni v povezavi z dlančnikom ali prenosnim računalnikom naj napiše svoje izkušnje.
LP
- premaknilo iz Kaj kupiti: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GPS Navigacija - katero izbrat?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6875 (4337) | Frenckie |
» | Gps na mobitelihOddelek: Mobilne tehnologije | 5482 (4833) | St235 |
» | GPS navigacija na Nokia N95 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17550 (13277) | AtKo |
» | Pocket pc gps programiOddelek: Programska oprema | 2394 (2113) | Jago |
» | GPS navigacijaOddelek: Kaj kupiti | 7479 (5988) | Fl[A]sH |