Forum » Mobilne tehnologije » Nujno!!! problemi z sms-i
Nujno!!! problemi z sms-i
caromasta ::
Pozdravljeni!
Ko pošljem sms z mobilca (nokia 6020) na telefonsko številko x, oseba s to številko takoj prejme sms (mms). Nato pa ta isti sms (mms) z zakasnitvijo prejme tudi tretja oseba s številko y. Ta oseba (y) prejme tudi včasih do 10 istih sms-ov.
Pregledal sem vse, kar bi bilo povezano s sms-i (nastavitve v mobilcu - skupine,... ). Tam nisem našel nič takšnega.
Je že imel kdo tak problem?!? Lepo prosim, da mi čim prej odgovorite, če kdo ve, v čem je problem. Klical sem tudi na center za pomoč uporabnikom (večkrat! - vedno se je oglasil nekdo drug... In saj veste... Še enkrat razložiti vsakemu kako pa kaj... Na konc noben točn ne pove, kaj bi lahko bilo narobe. Uf!
Seveda, za vsak poslan sms (mms) ti pa zaračunajo (pa čeprav ni tvoja napaka). Pol dobiš pa še račun z "lepim zneskom"... !
Hvala vnaprej!
Lp,
dušan.
Ko pošljem sms z mobilca (nokia 6020) na telefonsko številko x, oseba s to številko takoj prejme sms (mms). Nato pa ta isti sms (mms) z zakasnitvijo prejme tudi tretja oseba s številko y. Ta oseba (y) prejme tudi včasih do 10 istih sms-ov.
Pregledal sem vse, kar bi bilo povezano s sms-i (nastavitve v mobilcu - skupine,... ). Tam nisem našel nič takšnega.
Je že imel kdo tak problem?!? Lepo prosim, da mi čim prej odgovorite, če kdo ve, v čem je problem. Klical sem tudi na center za pomoč uporabnikom (večkrat! - vedno se je oglasil nekdo drug... In saj veste... Še enkrat razložiti vsakemu kako pa kaj... Na konc noben točn ne pove, kaj bi lahko bilo narobe. Uf!
Seveda, za vsak poslan sms (mms) ti pa zaračunajo (pa čeprav ni tvoja napaka). Pol dobiš pa še račun z "lepim zneskom"... !
Hvala vnaprej!
Lp,
dušan.
- polepsalo: Stepni Volk ()
SavoS ::
resetiraj telefon na privzete nastavitve......nekje pod nastavitvami imaš....
Sicer bo pa najbolje da povprašaš TUKAJ
Sicer bo pa najbolje da povprašaš TUKAJ
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spar mobil (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 160423 (25144) | Steinkauz |
» | kateri predplačniški paket? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 44615 (20961) | VrtniPalcek |
» | Kateri predplačniškiOddelek: Mobilne tehnologije | 4382 (3825) | BlaY0 |
» | Mobitel porabljene minuteOddelek: Mobilne tehnologije | 2012 (1757) | Jerry000 |
» | TUŠMOBIL - paketi FREE (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 46238 (34968) | OChack |