Forum » Kaj kupiti » Hercules Fortissimo VS. Creative Audigy mp3+
Hercules Fortissimo VS. Creative Audigy mp3+
_max_ ::
Mal sem pogledal teste na .COM, .SI in .DE straneh, ocene pa se zelo razlikujejo. Tako npr. nekatere strani hvalijo brezhibno delovanje Audigy-ja pod vsemi WIN OS-i, medtem ko na dveh straneh piše da so gonilniki za WIN200 zelo hroščati.
Kartico kanim priklopiti na ojačevalec komponet + 2x 130W zvočnika + 110W aktivni subwoofer, 2.1 torej. Večinoma jo bom uporabljal za poslušanje mp3 muzike, DiVX in snemanje glasu.
CREATIVE AUDIGY MP3 RET 32011 SIT
HERCULES FORTISSIMO II RET 12733 SIT
Se razlika v ceni splača ??? Je v cenovnem razredu do okol 30k se kakšna druga gut interna kartica ?
LP, Enigma
Kartico kanim priklopiti na ojačevalec komponet + 2x 130W zvočnika + 110W aktivni subwoofer, 2.1 torej. Večinoma jo bom uporabljal za poslušanje mp3 muzike, DiVX in snemanje glasu.
CREATIVE AUDIGY MP3 RET 32011 SIT
HERCULES FORTISSIMO II RET 12733 SIT
Se razlika v ceni splača ??? Je v cenovnem razredu do okol 30k se kakšna druga gut interna kartica ?
LP, Enigma
Lasciate ogni speranza voi chi domandate
_max_ ::
Da, tako se govori :p Ampak glede na to da kupujem big tower ohišje, ki ga bom tu pa tam prenašal, bi raj mel interno kartico. Predvsem pa ne vem če ma Game theater slpoh kakšne prednosti v 2.1 načinu (??)
Lasciate ogni speranza voi chi domandate
Daishi ::
Audigy absolutno rula !
Tak sound ko pride iz tiste kartulje sem slisal samo iz profi kartic ala roland, Turtle Beach & Co.
Ne bos razocaran nad kvaliteto in tistih 2x 130W bo pumpalo ven take base da te dol vrze.
Zakon !
Zadnja kartulja pri kateri me je sound tako navdusu je bila SB AWE 64 Gold. Eh, dobri stari cajti, ko sm jo pr Jerovsku kupu za 50 cukov. ( Kar glava me boli, ce na to pomislim! Jerovsek . . . )
Tak sound ko pride iz tiste kartulje sem slisal samo iz profi kartic ala roland, Turtle Beach & Co.
Ne bos razocaran nad kvaliteto in tistih 2x 130W bo pumpalo ven take base da te dol vrze.
Zakon !
Zadnja kartulja pri kateri me je sound tako navdusu je bila SB AWE 64 Gold. Eh, dobri stari cajti, ko sm jo pr Jerovsku kupu za 50 cukov. ( Kar glava me boli, ce na to pomislim! Jerovsek . . . )
Uros - Essedi Gorica
ICQ No.: 56362066
ICQ No.: 56362066
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katero zvocno za surroundOddelek: Kaj kupiti | 1070 (899) | govno |
» | Pomoč pri zvočniOddelek: Kaj kupiti | 840 (682) | Baza |
» | Katera zvočna kartica 5.1?Oddelek: Zvok in slika | 1464 (1152) | jamiroq |
» | Audigy zunajOddelek: Novice / Zvočne kartice | 1874 (1874) | Radiant |
» | Katera zvočnaOddelek: Kaj kupiti | 1889 (1587) | Trdi |