Forum » Strojna oprema » ali lahko naložiš katerikoli software za bluetooth?
ali lahko naložiš katerikoli software za bluetooth?
Pisko ::
Imam prestigia 159W z vgrajenim bluetooth modulom od IVT CORPORATION.. zraven sem dobil software od BLUESOLEIL?
ali lahko naložim software od WIDCOMM?
ali lahko naložim software od WIDCOMM?
Eschelon ::
Poskusi - nič ne stane. Pri sebi sem ugotovil, da mi ravno WIDCOMM stack noče delati z s čim drugim, kot s tistim HW, s katerim je prišel.
Vedeti, razumeti, znati.
Pisko ::
k mam problem z miško.. v SOFTWARU od BLUESOLEIL mi najde miško in stvar deluje... vsakič se na začetku zažene LOGITECHOV CONNECTION WIZARD ki išče miš in ne najde..deluje nbaje samo z WIDCOMM in BRODCOM...
kje se dobi tale widcomm za dol potegnt??
kje se dobi tale widcomm za dol potegnt??
Eschelon ::
Sam bi zagotovo pisal na Logitech podporo - poskusi ugotoviti čimveč o problemu že sam in jim potem spiši eno pošten opis z vsemi detajli. Bi znala biti še najboljša rešitev.
Vedeti, razumeti, znati.
Volk| ::
Mene pa zanima zakaj mi bluetooth adapter ne poveže s slušalko, katero pa lahko povežem z telefonom in dela ok. Če pa poskušam povezat telefon z računalnikom pa dela. Če pa probam povezat adapter, telefon in slušalko pa nil ne gre. Pišem seveda o povezavi bluetooth!
Drajverji so novi.
Aja, na spletni strani piše da slušalka podpira prav tako pa tudi adapter slušalko.
Na krato: vse dela razen adpater in slušalka se ne najdeta.
Help...
Drajverji so novi.
Aja, na spletni strani piše da slušalka podpira prav tako pa tudi adapter slušalko.
Na krato: vse dela razen adpater in slušalka se ne najdeta.
Help...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bluetooth slušalka od telefona kot slušalka in mikrofon na računalniku za SkypeOddelek: Zvok in slika | 1322 (1189) | zee |
» | Win XP SP2 in BlutoothOddelek: Pomoč in nasveti | 2025 (1870) | jast |
» | bluetooth slušalke + usb dongle težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2394 (2113) | nokia6310 |
» | Problem z BLUETOOTHOddelek: Mobilne tehnologije | 1970 (1617) | duke666 |
» | Win XP SP2 in bluetoothOddelek: Mobilne tehnologije | 2468 (2127) | harvey |