Forum » Pomoč in nasveti » Problem pri zaustavitvsi sistema (XP)
Problem pri zaustavitvsi sistema (XP)
_spirit_ ::
Pred dobrim tednom sem na novo postavu sistem. Do danes je delalo vse v redu. Kadar pa sem hotel izklopit računalnik, je nastal naslednji problem. Pritisnem pač zaustavitev sistema, računalnik se pa zapre šele po dobri minuti. In sicer ne preide v log off stanje, vendar se na ekratnu še vedno vidi namizje. Po dobri minuti pa paf in se normalno zapre.
Disk sem že pregledal z ad-aware, našej je sicer nekaj stvari, vendar zaustavitev še vedno ni prava. Pregledal sem tudi disk z antivirusnim programom, vendar nič, virusov ni. Tako sklepam, da ga moti nek proces. Vaše mnenje? kako bi rešil zadevo?
Disk sem že pregledal z ad-aware, našej je sicer nekaj stvari, vendar zaustavitev še vedno ni prava. Pregledal sem tudi disk z antivirusnim programom, vendar nič, virusov ni. Tako sklepam, da ga moti nek proces. Vaše mnenje? kako bi rešil zadevo?
Kebab ::
Mislim da sem že nekomu pred časom s tem pomagal ampak vseeno; probaj z tem.
V datoteki reg.rar imaš tri filetke za register, dvoklik na vsako po vrsti (1,2,3).
Zapiranje bo več kot dovolj hitro.
LP
V datoteki reg.rar imaš tri filetke za register, dvoklik na vsako po vrsti (1,2,3).
Zapiranje bo več kot dovolj hitro.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kebab ()
kebab, sem upal da bo res pomagala, vendar ni... računalnik se še vedno zapira po dobri minuti od tistega ko kliknem na zaustavitev sistema
Vikking, žal ne
sem poskušal tudi z systemworkom popravit napake na disku, vendar nič. :(
sem poskušal tudi z systemworkom popravit napake na disku, vendar nič. :(
ERGY ::
Da nimas morda uklopleno u kasnem tweak programcku, da brise page file ob zaustavitvi???Ce ti povem drugace to pomeni, da ti brise virtual memory ob zaustavitvi, kar pa traja debelo minuto, ce je precej velik.
LP ERGY
LP ERGY
Hibernacija je bila izklopljena.
Problem sem rešil z system restore :)
Najlepša hvala vsem ki ste sodelovali pri tem problemu!
Problem sem rešil z system restore :)
Najlepša hvala vsem ki ste sodelovali pri tem problemu!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10844 (9435) | inbox |
» | Backup ob zaustavitvi računalnikaOddelek: Operacijski sistemi | 1708 (1379) | Karen |
» | Kako izbrisati virus(e) iz mape "System Volume Information"?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3875 (3707) | solatko |
» | Avtomatski izklop PC-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1874 (1750) | jjohny |
» | Hibernate --> Enable???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1225 (1072) | Cokolesnik |