Forum » Programska oprema » Izdelava varnostne kopije...
Izdelava varnostne kopije...
Srecko ::
Pozdravnjeni.
Z leti se mi je nabralo za približno 60GB slik, ki sem jih sproti pekel na cd-je, nato pa na dvd-je. Zdaj pa bi rad vse te slike še dodatno arhiviral in me zanima, s katerim programom je to najlažje. Nekaj sem probaval s programom NeroBackItUp, pa nisem bil zadovoljen z njim.
V mislih imam nek program, ki bi mu določil katere mape naj zapeče, nato pa bi jih sam razdelil in zapekel na cca. 15 dvd-jev.
Aja, v mislim imam arhiviranje na dvd-je in ne nakup zunanjega diska. Vem da bi bilo to lažje, a moj proračun ne zmore nabave novega diska.
Hvala za vse odgovore.
Lep pozdrav.
Z leti se mi je nabralo za približno 60GB slik, ki sem jih sproti pekel na cd-je, nato pa na dvd-je. Zdaj pa bi rad vse te slike še dodatno arhiviral in me zanima, s katerim programom je to najlažje. Nekaj sem probaval s programom NeroBackItUp, pa nisem bil zadovoljen z njim.
V mislih imam nek program, ki bi mu določil katere mape naj zapeče, nato pa bi jih sam razdelil in zapekel na cca. 15 dvd-jev.
Aja, v mislim imam arhiviranje na dvd-je in ne nakup zunanjega diska. Vem da bi bilo to lažje, a moj proračun ne zmore nabave novega diska.
Hvala za vse odgovore.
Lep pozdrav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kloniranje OS iz HDD na SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 2217 (1391) | chelsea boy |
» | Življenska doba podatkov na DVD-jihOddelek: Pomoč in nasveti | 2150 (2150) | Kekec |
» | več mini dvd na en velik dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 2829 (2449) | Dusan_HD |
» | Kako posneti film iz digitalne kamere?Oddelek: Zvok in slika | 5478 (4306) | m1h4 |
» | Izdelava lastnega DVDOddelek: Zvok in slika | 1905 (1415) | CaqKa |