Forum » Strojna oprema » Problem z P4gd1
Problem z P4gd1
a13misko ::
Imam to plato v navezi z P4 3.0 pa je problem naslednji imam dvd pogon in dvd pekač ob tem pa še Maxtorov disk na ATA kabli!
DVD in pekač se priklopil na Primari IDE Disk pa sem priklopil Primari RAID (samo ta konektor še je poleg sec. RAID) No zdaj pa problem ko hočem naložit OS mi napiše da namestitveni program ni zaznal diska v biosu ga vidim! Zdaj pa ne vem kako namestit OS mislite da če bi priklopil disk na Pri. IDE namestil OS in potem preklopil na pri. RAID da bi deloval!
DVD in pekač se priklopil na Primari IDE Disk pa sem priklopil Primari RAID (samo ta konektor še je poleg sec. RAID) No zdaj pa problem ko hočem naložit OS mi napiše da namestitveni program ni zaznal diska v biosu ga vidim! Zdaj pa ne vem kako namestit OS mislite da če bi priklopil disk na Pri. IDE namestil OS in potem preklopil na pri. RAID da bi deloval!
- spremenil: a13misko ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PCI kartica IDE RAID ne pa klasična PCI IDEOddelek: Strojna oprema | 1600 (1198) | solatko |
» | SSD+HDD računalnik ne zazna HDDOddelek: Pomoč in nasveti | 4511 (4277) | styled |
» | Problem z instalacijo XPOddelek: Operacijski sistemi | 1074 (758) | Icematxyz |
» | OCZ z eSATA 'ključkom'Oddelek: Novice / Diski | 4713 (3223) | Jst |
» | Nova anketa: je disketna enota v resnici preteklost? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 7973 (6756) | MrStein |