Forum » Programska oprema » Samodejno premikanje miške ko nas ni
Samodejno premikanje miške ko nas ni
BladE_ ::
No zanima me ce kdo pozna program k bi mu lohka dolocu da naj vsake neki casa klikne na določeno mesto? Sm ze neki isku sam ne dobim nobenga s tako funkcijo!
Poznam autoit sam mi nekak ne uspeva najbols tko da plzz i need help!
Poznam autoit sam mi nekak ne uspeva najbols tko da plzz i need help!
Akcija - Reakcija
- polepsal: Damjan Jagar ()
Tilen007 ::
jest sm mel pred leti en tak progy napisan v delphiju, za takratne automatic surf programe. Pa se je miška lepo sprehodila vsake tok časa do enga od bannerjev in kliknla. To je v delphiju čist easy za narest.
Žal pa ga nimam več.
Probi dobit enga k pozna delphi, k ima čas in mata to lahko narjen v enmu popoldnevu. Moj se je tud 'skril' v uno ikonco pr uri, tko da je bil dejaven pa ne fokusiran.
Žal pa ga nimam več.
Probi dobit enga k pozna delphi, k ima čas in mata to lahko narjen v enmu popoldnevu. Moj se je tud 'skril' v uno ikonco pr uri, tko da je bil dejaven pa ne fokusiran.
gumby ::
autorecorder (ali nekaj takega) zna marsikaj narediti z misko in tipkovnico... google it
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gumby ()
BladE_ ::
Ne ne bi rd služu !! rabm za neki druzga
Bom probu TNX
autorecorder (ali nekaj takega) zna marsikaj narediti z misko in tipkovnico... google it
Bom probu TNX
Akcija - Reakcija
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BladE_ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | South Park: The Stick of TruthOddelek: Igre | 6542 (4366) | GamerBoy |
» | Budget 500 EUR: namizni vs. prenosnik - kaj kupitiOddelek: Kaj kupiti | 4081 (3332) | Tarzan |
» | Delphi ali c++?Oddelek: Programiranje | 3058 (2615) | mspiller |
» | Kje začeti z programiranjem? (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 7931 (5535) | BigWhale |
» | Daljinec za upravljanje z računalnikomOddelek: Kaj kupiti | 1528 (1125) | azeed |