Forum » Igre » CoD 2 MP help
CoD 2 MP help
skuti ::
Zdravo!
Jaz bi uprasal kako lahko naredim naprimer ce koga ustrelim v glavo mi automatsko napise da sem ga ustrelil v glavo?
Jaz bi uprasal kako lahko naredim naprimer ce koga ustrelim v glavo mi automatsko napise da sem ga ustrelil v glavo?
---------------------------
CoD 2 MP Rules
Chronoboy ::
Saj ti to pokaze tam spodaj levo, kjer kaze na kak nacin si ga ubil. Ce si ga ustrelil v glavo, bo pokazalo crosshair in noter glavo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Chronoboy ()
skuti ::
Vem!
Sam js hocem da bi napisalo kot ce bi stisnil T in napisal HeadShot -->hocem da mi to automatsko napise!!!?
Sam js hocem da bi napisalo kot ce bi stisnil T in napisal HeadShot -->hocem da mi to automatsko napise!!!?
---------------------------
CoD 2 MP Rules
iggy ::
Pr COD-u 2 mamo l33ti to naštelan tako da damo nek "link" na komando . Pogooglaj malo!
Hey, you're fat!
strictom ::
Če se spomnim je blo da si si binde naredu.
v konzolo napišeš: /bind t say Headshot MOFO!
In vsakič ko boš pritisnil "t" ti bo izpisalo "Headshot MOFO!"
v konzolo napišeš: /bind t say Headshot MOFO!
In vsakič ko boš pritisnil "t" ti bo izpisalo "Headshot MOFO!"
Kami ::
Zadnja dva, naučita se brat.
Njega zanima, da napiše avtomatsko ko vstreli koga v glavo in ne takrta ko stisne tipko.
Njega zanima, da napiše avtomatsko ko vstreli koga v glavo in ne takrta ko stisne tipko.
matjash ::
Samo to je res nepotreben spem in če pomislim da bi se to v mojmu primeru več kot 2000 krat izpisalo na zaslonu drugih , no ni mi všeč.
... bolje pozno kot nikoli.
baker ::
Očitno še nisi igral proti meni, ker bi se tvoja stevilka zmasala za 2000.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: baker ()
matjash ::
sam kontaktiraj me na ZS pa se zmenmo za 1:1 al pa 5:5 ... ;) jaz sem pa =[ICU]=Psihich ce me bos slučajno srečal na kšnem serverju.
... bolje pozno kot nikoli.
DenisM ::
Pogosto na .:CCCP:. CLAN serverju
Lp. .:CCCP:. VASILIJ
Lp. .:CCCP:. VASILIJ
I LOVE my computer because all my friends live in it
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | parkiranje pred lastnim blokom (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8802 (633) | ginekk |
» | Wolfenstein - Enemy Territory (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Igre | 81168 (7247) | Superboyy |
⊘ | Motiv za strel v direktorja kemijskega inštituta? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 48094 (35891) | zee |
» | Prihaja Counter Strike: Global Offensive (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 14661 (9652) | hojnikb |
» | Undying final boss?Oddelek: Igre | 714 (555) | spader |