Forum » Operacijski sistemi » Problem z šumniki č in ć
Problem z šumniki č in ć
SheXteR ::
Pozdrav
Imam problem z nekaterimi programi in sicer freehand MX in WinFAX, kjer mi delajo sam š đ ž, č in ć pa ne! Namesto č in ć dobivam æ in è.
Zanimivo je, da v freehandu delajo samo fonti TYPE 1 (ki sem jih inštaliral naknadno), vsi ostali OPENTYPE, TRUETYPE... pa ne..
Kakšen nasvet?
Imam problem z nekaterimi programi in sicer freehand MX in WinFAX, kjer mi delajo sam š đ ž, č in ć pa ne! Namesto č in ć dobivam æ in è.
Zanimivo je, da v freehandu delajo samo fonti TYPE 1 (ki sem jih inštaliral naknadno), vsi ostali OPENTYPE, TRUETYPE... pa ne..
Kakšen nasvet?
urban99 ::
joj, Freehanda nikoli nisem zares uporabljal, čeprav je (bil) bomba. Ampak se mi zdi, da sem že slišal za njegove legendarne probleme s šumniki. Pobrskaj po 3delavnici.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za izdelavo animejevOddelek: Programska oprema | 4436 (4181) | bluefish |
» | graf oblikovanje-kaj sploh?Oddelek: Programska oprema | 2134 (1852) | tratto |
» | Razpis - Izdelava vinske etikete - nagrada 150.000,00 SITOddelek: Sedem umetnosti | 2602 (1827) | Joze_K |
» | Pomoč pri izdelavi LOGOTIPA!Oddelek: Loža | 1143 (915) | Kebab |
» | Išče se skupina za izdelovanje iger.Oddelek: Programiranje | 2660 (1782) | (sic) |