Forum » Pomoč in nasveti » Mrezna kartica-Skystar 2 problem
Mrezna kartica-Skystar 2 problem
Hobit02 ::
Ko sem priklopil kabel od ADSL-a v mrezno kartico se mi je comp. resetiral ko je spet hotel zagnati windowse se je spet resetiral to se je dogajalo v nedogled.Na hitro sem formatiral comp. na novo nalozil winse in ko sem nalagal digitalno satelistko kartico se je spet vse porusilo.Mislim da se mrezna kartica in ta skystar kartica ne razumeta prevec dobro sedaj imam skystar uninstal in vse deluje normalno s tem da ne morem pac gledat satelitske.A je ze kdo imel podoben primer in ga je resil ADSL mi laufa nonstop to se pravi da satelitske sploh vec ne morem gledat a se da to kako resit?
Kekec+Mojca=Pašteta
Spajky ::
Premakni eno od kartic v drugi PCI slot in probaj ponovno ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
farko ::
Tvoja težava je v sky kartici in ne v omrežni.Sky kartico imaš zagotovo v stiku.Antenski kabel se pravi mora biti pravilno vtaknjen v konektor in potem privit ne sme biti v stiku.Zato preveri kabel in poskusi znova in povej če je šlo.
farko
Hobit02 ::
Koncno sem res premaknil kartice v drugi pci slot in stvar deluje brezhibno.Se zahvaljujem za nasvet.
Kekec+Mojca=Pašteta
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Softwersko DEKODIRANJE z SkyStar 2 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Strojna oprema | 129840 (31202) | chrush |
» | Racunalnik kar ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 4477 (4078) | pol3ni |
» | comp. mi ne zazna zvočne kartice!!??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1745 (1620) | Nia & Melody |
» | Zakaj ne zazna nobene mrežne kod samo tisto ki je integrirana ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1011 (907) | cryptozaver |
» | ADSL na enem računalniku ne delaOddelek: Omrežja in internet | 1781 (1474) | ali3n |