Forum » Kaj kupiti » Mrežice za ventilatorje
Mrežice za ventilatorje
kiFni ::
Hvaležen bi bil, če bi mi znal povedat kje kupiti (v LJ) tiste čisto navadne mrežice za zaščito ventilatorja. Vem da v trgovinah z računalniško opremo (Ziher se bo najdu kakšen brihten, ki bo to napisal.), vendar jih nimajo povsod.
- spremenil: kiFni ()
MyName ::
Koker vem jih imajo tudi v večini trgovin s električarsko opremo (HTE, IC, Just..), drugače pa malo pokliči po računalniških trgovinah, če majo ali ne
Abit IP35 E, Intel dual E2180 @ 10x340MHz daily, 10x400Mhz max
2x Supertalent 6400 @510MHz cl5,5,5,15
ATI Radeon HD 3850 @720/920Mhz
2x Supertalent 6400 @510MHz cl5,5,5,15
ATI Radeon HD 3850 @720/920Mhz
fras ::
Js sem pa raje dal čuka za pol kvadratnega metra železne mrežice v merkurju, iz katere sem si naredil zelo učinkovite filtre.
kiFni ::
Pa tokrat sem v IC pa se nikol ne spomnim, da bi jih lahko tam imel.
fras
Za dve mrežice bom pa že dal. Se mi ne da cvikat, pa krivit. Če bi jih rabil več bi pa isto naredil kot ti. Vsekakor je pohvale vredno priporočilo in ideja. Se da prišparat. Sploh če so zadaj so skrite, in ni tok pomemben videz.
fras
Za dve mrežice bom pa že dal. Se mi ne da cvikat, pa krivit. Če bi jih rabil več bi pa isto naredil kot ti. Vsekakor je pohvale vredno priporočilo in ideja. Se da prišparat. Sploh če so zadaj so skrite, in ni tok pomemben videz.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C# brskanje po spletnih stranehOddelek: Programiranje | 1783 (1599) | ta_pravi |
» | Poceni tiskanjeOddelek: Kaj kupiti | 3697 (3222) | LuGi |
» | star računalnikOddelek: Kaj kupiti | 1053 (951) | demon#666 |
» | Težave z RS-MMC kartico na NokiiOddelek: Mobilne tehnologije | 1284 (1183) | BikeFan |
» | 12V ---> 220VOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1388 (1244) | Binji |