Forum » Kaj kupiti » Nakup v zadnji minuti za punco - MP3/MP4 player za malo denarja?
Nakup v zadnji minuti za punco - MP3/MP4 player za malo denarja?
suntrace1 ::
Vsako leto ista pesem, nakup darila zadnji dan v letu. Nujno rabim nasvet, glede nakupa MP3 in MP4 playerja za punco. Malce sem brskal po e-shopih in sem naletel na tole zadevo pri PC-Plus
Ima kao MP3/MP4 predvajalnik s 512MB spomina, barvni zaslon in še 1000 funkcij, ki jih itak noben ne rabi. Cena pa je samo 13 ooo
še povezava
Mnenja dobrodošla.
Ima kao MP3/MP4 predvajalnik s 512MB spomina, barvni zaslon in še 1000 funkcij, ki jih itak noben ne rabi. Cena pa je samo 13 ooo
še povezava
Mnenja dobrodošla.
Keyser Soze ::
Z iPod Nanotom nimaš kaj falit. Sexi, vitek, lep in uporaben. Tak kot morajo bit punce. Sam vprašanje je al maš hudička al angelčka. Torej... Vzameš belega ali črnega.
AngelOfDeath ::
nekdo izmed njih bere ST ker ko sem prvič pogledal je bila cena 13k (50% popust)
edit: Slovnica
apollo007 ::
cist tko mal offtopic...ker pa je danes tisti produkt ki je 50% ceneje? ker jst ne vidiom nic 50% ceneje
Aja ce bi res beu 13ksit bi se ga zelo splacalo vzet ze samo zaradi usb kljucka
Aja ce bi res beu 13ksit bi se ga zelo splacalo vzet ze samo zaradi usb kljucka
... in še vseeno se vrti ...
Šimpanz ::
Jaz sem ga tudi kupil. Ker imajo vsak petek en artikel po polovični ceni je stal malo čez 13.000 sit. Malo sem se že igral z njim in kar dobro dela.
Šimpanz ::
Točno tako na njem lahko gledaš filme, videe itd. Sicer ni gledljivo dalj časa, vseeno pa je fletno da imaš možost.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup mp3 playerjaOddelek: Loža | 785 (619) | iso2000 |
» | Izbira med mp3 predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 2556 (2372) | Exile3 |
» | Mp3 player - kaj je trenutno top?Oddelek: Kaj kupiti | 4343 (3227) | joc12 |
» | Zabaven/nenavaden/zanimiv usb ključ?Oddelek: Kaj kupiti | 3577 (2526) | IVo |
» | Majhen in tanek mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 2252 (1894) | lotar |