Forum » Omrežja in internet » Elektronska posta
Elektronska posta
Yaho ::
Zdravo.
Pred cca. 2 leti sem se registriral na email.si. Vse je blo vredi, samo mi je začel email delat počasi. Pošta ki piše da je prejeta ob 13.00 jo dobim komaj ob 22.00. S tem da, ko hocem na strezniku zbrisat pošte, mi jih komaj v cca. 20 kliku zbrise. Ve mogoče kdo, v čem je problem in zakaj se to dogaja?? Je morda streznik prezaseden??
V naprej hvala za odgovore.
Pred cca. 2 leti sem se registriral na email.si. Vse je blo vredi, samo mi je začel email delat počasi. Pošta ki piše da je prejeta ob 13.00 jo dobim komaj ob 22.00. S tem da, ko hocem na strezniku zbrisat pošte, mi jih komaj v cca. 20 kliku zbrise. Ve mogoče kdo, v čem je problem in zakaj se to dogaja?? Je morda streznik prezaseden??
V naprej hvala za odgovore.
Lp, Yaho
Tody ::
Ja strežniki so prezasedeni oz slabo administrirani glede na velikost... fowardiraj si email v kak gmail in rešen boš vseh težav...
Yaho ::
Tudi sam sem pomislis na to, ampak mi ni potem vsem govorit, da sem zamenjal email pa to...
Obstaja kak postopek, ki bi avtomatsko poslal email vsem prijateljem, da sem zamenjal email??
Hvala.
Obstaja kak postopek, ki bi avtomatsko poslal email vsem prijateljem, da sem zamenjal email??
Hvala.
Lp, Yaho
BluPhenix ::
Sej ni treba da pošiljajo na novi naslov, lahko še vedno na starega, le da ti ta starni naslov pošlje kopijo sporočila na novi naslov. Za tvoje prijatelje se nič ne spremeni. Pohglej če se to da narediti v email.si. Imenuje se forwarding ali preusmerjanje.
Sicer pa postopek, lepo izbereš cel imenik, ven vržeš kar te ne zanima in napišeš en mail z novim naslovom.
Sicer pa postopek, lepo izbereš cel imenik, ven vržeš kar te ne zanima in napišeš en mail z novim naslovom.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Tody ::
jest ti nisem nikoli rekel da ukini svoj račun. Preusmerjanje ali angleško Fowarding je pač to kar ti je Blu povedal. Od odprtja novega emaila dajaj samo še nov naslo tastarega pa preklikaj tako da se bodo sporočila samodejno poslala na tvoj novi email
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | email na smsOddelek: Omrežja in internet | 3195 (2505) | St235 |
» | Ali postaja email.si vedno bolj nezanesljiv?Oddelek: Omrežja in internet | 3903 (2488) | marsovcek |
» | Poslijanje majla preko SMTP (IIS); kako?Oddelek: Omrežja in internet | 1673 (1590) | Microsoft |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17849 (14531) | the_unborn |
» | email strežnik?Oddelek: Omrežja in internet | 1313 (1118) | b |