Forum » Programska oprema » popačenje slike pri predvajanju filma - VLC in BSplayer
popačenje slike pri predvajanju filma - VLC in BSplayer
Tear_DR0P ::
zadnje čase se mi dogaja da se določenim posnetkom med predvajanjem popači slika. V BSplayerju velikokrat filmi tresejo, v VLCju in BSplyerju pa prihaja do prelivanja kadrov med "previjanjem" filma
najprej sem mislil da je napaka v nastavitvah, vendar tudi reinstall ali default nastavitve ne rešijo težave
naj povem še da WMP predvaja filme normalno
izmed kodekov pa imam nameščena samo AC3 in ffdshow
poleg tega me še zanima, kako v VLCju premaknem podnapise pod film, force subtitle postition mi namreč ne vrne rezultatov
najprej sem mislil da je napaka v nastavitvah, vendar tudi reinstall ali default nastavitve ne rešijo težave
naj povem še da WMP predvaja filme normalno
izmed kodekov pa imam nameščena samo AC3 in ffdshow
poleg tega me še zanima, kako v VLCju premaknem podnapise pod film, force subtitle postition mi namreč ne vrne rezultatov
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 1080p film ne predvaja na PCju...Oddelek: Pomoč in nasveti | 5387 (4657) | smacker |
» | 3DTV ne zazna 3D signala iz pcOddelek: Zvok in slika | 1886 (1200) | Apache90 |
» | podnapisi v BS playerju ne delujejoOddelek: Zvok in slika | 2713 (2521) | jan01 |
» | slaba slika v VLCjuOddelek: Zvok in slika | 1862 (1349) | blackbfm |
» | prenos tv po domačem omrežjuOddelek: Omrežja in internet | 799 (799) | jure1825 |