Forum » Pomoč in nasveti » *.wmv ne dela!
*.wmv ne dela!
.smidge. ::
prosim pomoc, imam problem
Ze nekaj casa, mi ne dela vecina fajlov v wmv formatu enostavno ne delajo. vecinoma gre za filmcke z neta. odprem in puf! error in okno za report this problem. Se bolj motece je ce prides med srfanjem na kaksno stran s kako plugin vsebino in browser pocepne
Poizkusil sem ze reinstall media playerja, kodekov iz microsoft.com, ampak ni v temu problem zgleda.
Ima kdo kaksno idejo, ki bi mi pomagala?
Ze nekaj casa, mi ne dela vecina fajlov v wmv formatu enostavno ne delajo. vecinoma gre za filmcke z neta. odprem in puf! error in okno za report this problem. Se bolj motece je ce prides med srfanjem na kaksno stran s kako plugin vsebino in browser pocepne
Poizkusil sem ze reinstall media playerja, kodekov iz microsoft.com, ampak ni v temu problem zgleda.
Ima kdo kaksno idejo, ki bi mi pomagala?
Jst se bom smeju na sirokoooo ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mazda6 CD150 2.2 Skyactiv 150km 2017/2018Oddelek: Na cesti | 6469 (6043) | -S\/\/- |
» | Stanovanja v LJOddelek: Loža | 6312 (4642) | thramos |
» | Problem mladine s spolnostjo [lokacija] (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12771 (9665) | draciel |
» | Humble Indie Bundle vol. 3Oddelek: Novice / Igre | 11439 (9729) | nUUb |
» | Luknja da noter padeš (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 12032 (8894) | Rias Gremory |