» »

Xtrac Zoom

Xtrac Zoom

nightman ::

Zanima me če ima kdo to podlogo za miš. Osebno jo uporabljam v povezavi z MX518 in lahko samo rečem da sem razočaran. Že od samega začetka mi ni bila všeč, saj mi je ves čas drsela po mizi med intenzivnim igranjem. Sedaj pa se mi je še hrapava površina zdrsala na enem koncu in zaradi tega prihaja do upočasnitve miši. Bi mogoče teflonske naplepke kej pomagale. Al nej vržm podlogo v smeti ;((

Fury ::

Ti povem da smo dal vse podloge skos in nakonc mamo vsi ICEMAT :) Govorim o sebi in ostalih s katerimi smo igral CS (zdej upokojeni :P). Mel smo everglide, fatpad, func... vse se znuca ampak icemat ostaja :) pa drsi k svina :)

igor0203 ::

Se strinjam, Icemat OWNZZZ!!! :D

nightman ::

Ja sej Icemat je carski, predvsem zaradi dobe uporabnosti. Kaj pomagajo kej teflonske nožice pri prasketanju z Icematom?

Fury ::

Prasketanju mislis ko spusca swooshing sound ko vleces misa? Pol ne vem, k sem navajen ze tok da sploh ne opazm, mi pa nikol ni bil zlo motec... sej je to pr vsem podlogah.

Drgac pa teflonske nogice lahko pomagajo lahko pa ne - odvisno kaksne nogice ma tvoj mison.. najbols da probas :) Sam xtrac se ti bo lih tko obrabu :)

nightman ::

Sej xtraca ne bom več uporablju, frend mi bo prodau icemata že za 4k pa zravn si bom kupu teflonske nalepke od icemata pa bo ownage. Rabi kkšn Xtrac Zoom ga prodam zelo pocen 8-)

Fury ::

ja, rabm da z njim oblozim icemat ko se peljem na nasledn lan :P haha :)

nightman ::

Smart idea :D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Odločam se za nakup nove miške...

Oddelek: Kaj kupiti
482783 (1723) kotnikd3
»

Nov članek: test podlog za miško (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nova vsebina
658603 (6218) Sc0ut
»

Podloga za mx 518 (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
614212 (3121) strictom
»

Podloga

Oddelek: Kaj kupiti
281567 (1219) nodes
»

Katero igračkarsko podlogo za miško do 8jurjev???

Oddelek: Kaj kupiti
392540 (1544) glinik

Več podobnih tem