» »

win xp in cdrw

win xp in cdrw

monty ::

xp-ji mi javljajo, da je problem s programsko opremo za pekača. Pol sm pogledu aspi, jih sploh ni blo. Zato sem si instaleru aspi 4.60,sam je bilo se vedno isto(javljalo problem). Sam programi pa so delali v bistvu je delal(nero 5.0)
Tisti messeger sm ugasnu.
Zanima me če bo kaj narobe al je ok kar sm naredu.

KAj vi predlagate naj naredim?

Zanima me še kako naj spremenim oziroma ugasnem animacijo ob startup-u.

Pa se neki. Prej pr win98 se mi je rač. ob shtdownu izklopil sam, v XP pa ne gre. Kako naj to ustimam

LP
  • spremenil: monty ()

Kriko ::

V XP ASPI driverju ni, zato jih moraš instalirat sam, nekateri programi pa jih prinesejo s sabo. Novejše verzije nero programa ga tudi prinesejo s sabo, malo starejše pa ga v XP pogrešajo, torej ga moraš instalirat. Nekateri programi instalirajo ASPI samo za njih tako da spet ga bojo drugi pogrešali. zato je najbolj priročno da narediš kot si sam naredu. namesti ASPI 4.60 in imaš mir!!
Xp se tudi meni niso hoteli ugasnit, dokler nisem ugotovil da gonilniki za zvočno, čeprav delajo normalno so pa od win2000 to krivijo. To se dogaja tudi z gonilniki za Kyro 2 seveda če še vedno imaš gonilnike za Win2000. Probaj disable-at vsak gonilnik posebej pa boš videl, če jeto krivo, v večinih primeri je!!

monty ::

kriko maš prou. glede aspi zgleda da je to to. zdej mi dela kr ok.
Bom probu še tisto drugo kar si reku. Bomo vidli kako bo. Upam da bo, ker to mi že prou presega.
lp.

nemesis ::

Jst mam tudi probleme s CDRW. Uporabljam Easy CD-Creator 5. Ne vem kaj narest --> stvar dela pod 95, 98, Me, 2000 sam pod temi k**** XP-ji ne;((;((
a mi lahko prosim kdo pove, kaj je to aspi, kaj naredi in kje ga dobim :\

lp

[t502] ::

Description: You need to install the ASPI layers for your burner. In this pack is an .exe to run to check whether you need to install the ASPI or not. This should fix any burning problems.

RAR password = xp-erience.org

ASPI Layer za XP

Tole uporabljam jaz. Preberi readme.txt preden gers kaj delat!

[t502]

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

˝no seek complete˝ težave z pekačem

Oddelek: Strojna oprema
161356 (1167) swalow
»

CDRwin aspi ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
5989 (904) TheHijacker