Forum » Slo-Tech » V znak praznovanja
V znak praznovanja
SebaR ::
Ok ker že cel dan dobivam po msn-ju sporočilca tipa: spomni se na dogodek dveh deklic, ki sta bili pohojeni do smrti in prični eno minuto molka. pred svoje ime (nick) pa postavi vrtnico v znak tvoje žalosti. pošlji to nesrečno zgodbo vsaj 1 2 ljudem
ali pa tole:
minuta molka posvecena zrtvama pred klubom lipa v njun spomin pred svojim nickom postavi rozo poslji to naprej
Sva se z slo-oneom odločila, ker nama je full dolčas da:
VSI DAJTE NA KONCU SVOJEGA IMENA V MSNJU TORTICO V ZNAK PRAZNOVANJA 6 OBLETNICE!
Well?
ali pa tole:
minuta molka posvecena zrtvama pred klubom lipa v njun spomin pred svojim nickom postavi rozo poslji to naprej
Sva se z slo-oneom odločila, ker nama je full dolčas da:
VSI DAJTE NA KONCU SVOJEGA IMENA V MSNJU TORTICO V ZNAK PRAZNOVANJA 6 OBLETNICE!
Well?
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
- spremenil: SebaR ()
Kami ::
Meni so tota verižna sporočila bedna, tudi jaz sem dva taka dobo.
Jaz bi vsem totim ko z tem spamajo vzel net (ja na arnesovem pravilniku sem bral in prav piše, kaj se zgodi če pošiljaš verižna sporočila itd.).
Spoštovanje lahko izkažeš drugače pa ni nujno, da zaradi tega kr nimaš tega v imenu ne kažeš spoštovanja, lame vglavnem.
Jaz bi vsem totim ko z tem spamajo vzel net (ja na arnesovem pravilniku sem bral in prav piše, kaj se zgodi če pošiljaš verižna sporočila itd.).
Spoštovanje lahko izkažeš drugače pa ni nujno, da zaradi tega kr nimaš tega v imenu ne kažeš spoštovanja, lame vglavnem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kami ()
R33D3M33R ::
Kami: jaz tudi vedno pravim mojim spamerskim kolegicam da to ni dovoljeno pa se na to veselo požvižgajo in mi pošiljajo še več verižnih pisem
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
SebaR ::
Kaj pa ko dobiš link na http://myprettypicture.exe
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
R33D3M33R ::
Odprem. Nikoli ne veš, mogoče je pa moj srečni dan . Saj več kot pa virus itak ne morem dobit ...
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Evil mind ::
Ta spam na MSN-ju mi gre tako na živce da bi... Lahko pa jim bi pisali taka sporičila u katerih bi ble slike katere bi imele virus in bi jih okužli kar jim bi blo prav.
pivmik ::
Tole je edino verižno pismo, ki mi je bilo všeč:
Zdravo, jaz sem Janez in trpim za groznimi občutki krivde, ker ne pošiljam naprej 50 milijard zafukanih verižnih pisem, ki mi jih pošljejo ljudje, ki dejansko verjamejo, da bodo s tem neki šest letni punčki iz Albanije z joško na čelu pomagali zbrati dovolj denarja, da si jo da kirurško odstranit, preden jo njeni kmetavzarski starši prodajo potujočemu cirkusu.
Ali resno verjamete, da bo Bill Gates dal vam in vsem ki jim pošljete ''njegov'' E-mail, 1000 dolarjev??? Ali ste res tako neumni?
''Oooo, poglej, če grem do konca tega mail-a in si zaželim željo, bom jutri pokavsal prvo manekenko, ki mi prav jutri prekrižala pot!''
Kakšen kup dreka!!!
Mogoče bodo ponoči k meni prišli hudobni škrati verižnih pisem in me posiljevali v spanju, ker nisem naprej poslal verižnega pisma, ki ga je prvi poslal Peter leta 5 našega štetja in je prišlo, k nam z prvimi misijonarji preko morja!
Kurc jih gleda!!!
Če že nameravate kaj ''poslat naprej'', mi pošljite vsaj kaj približno zabavnega. Videl sem že vse tiste: ''pošlji to desetim svojim najbližjim prijateljem, in ta ubog, pomilovanja vredna človek, bo čudežno dobil par tolarjev od nekega vsevedneža, če se to pismo pošlje devetdesetkrat!''
Pa dol mi visi!!! Pokažite malo inteligence in razmislite k čemu dejansko prispevate, ko pošiljate takšna verižna pisma. Najverjetneje zgolj k vaši lastni nepopularnosti.
In bistvo; če prejmete verižno pismo, ki vam grozi da boste nesrečni ali nepofukani do smrti, ga zbrišite. Če je smešno ga pošljite naprej. Ne razkurite folka, z nepotrebnim deljenjem občutka krivde, ker ne pošiljajo naprej verižna pisma o gobavcu iz Afrike, ki nima zob in je privezan na rit mrtvega slona že 27 let in čigar edino odrešenje so tisti tolarčki, ki bi jih prejel, če bi poslali naprej to verižno pismo.
Zdaj pa pošljite to vsem, ki jih poznate!
Drugače se bo jutri vaše spodnje perilo spreobrnilo v mesojedo in zaužilo vaše genitalije.
Lep pozdrav.
P.S. Pošljite mi jurja!
LP, Gregor GRE^
sidd ::
meni pa je tole verižno ušeč blo na msn-ju:
18.avgusta leta 1846 se ob 16 h ni zgodilo čisto nič. Zato ta mail pošlji naprej petim osebam za prazen kurac in si pred nick fukn pir. In če boš poslal naprej ali ne... me boli kurac.
p.s. se oproščam za kletvice, samo brez njih nima pravega pomena
18.avgusta leta 1846 se ob 16 h ni zgodilo čisto nič. Zato ta mail pošlji naprej petim osebam za prazen kurac in si pred nick fukn pir. In če boš poslal naprej ali ne... me boli kurac.
p.s. se oproščam za kletvice, samo brez njih nima pravega pomena
Mavrik ::
sidd: Saj z njimi tudi ne.
Verižna pisma pa so itak... from idiots for idiots.
Verižna pisma pa so itak... from idiots for idiots.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neznanje uporabe elektronske pošteOddelek: Loža | 1481 (1031) | crazyLIKEme |
» | Nov email črv W32.Imsolk.B@mmOddelek: Informacijska varnost | 751 (618) | popster |
» | Facebook iztožil spamerja do obistiOddelek: Novice / Tožbe | 6588 (4611) | Jst |
» | Messenger ne bo več zastonj?Oddelek: Programska oprema | 2347 (1401) | _n00b_ |
» | Klasično verižno pismoOddelek: Loža | 2110 (1699) | Matev |