Forum » Strojna oprema » Tagan TG530-U15
Tagan TG530-U15
Kowy ::
Pred kratkim sem zamenjal napajalnik (no name 300W -->Tagan TG530-U15 ) in s tem naletel na težavo: grem igrat špil NFS-MW in po 20-30 min. igranja se mi komp. resetira (če hočem ponovno pridit v Winse, ga moram ročno ugasnit in prižgat). Sem mogoče kaj narobe priklopil na osn. pl.? 20 pin connector + Basic ATX 12V/P4 4-pin M/B connector. Sej drugi konektorji pa tko ne pašejo gor.
Nameravam kupit še Ram-e in pa disk, zato sem se odločil najprej za nakup močnejšega napajalnika. Če sem pri prejšnjem napajalniku dal CD v DVD-rom, se je komp. kar ugasnil, tko da sem lahko uporabljal le DVD-Writerja in sem mislil, da je že z DVD-romom kaj narobe (zdaj je s tem uredu).
A mi lahko kdo na kaki sliki pokaže tista dva kabla, ki sta 12V in se da to združit z split-kombine funkcijo? A je mogoče v tem fora, da se mi komp. resetira? Bi moral dati na combine? Povsod sem že iskal in nikjer ni slike, ki bi kazalo, kira dva kabla sta Tista.
A sem se slučajno zaje..., ko sem se odločil za ta model?
Osn. pl.: Soltek SL-KT600-RL
Procesor: AMD Athlon XP 2600+
Grafika: ATI Radeon 9800 Pro
Ram: 2x256 DDR 400 MHz PC 3200U
Disk: 1x 80Gb ATA, 1x 6,4G ATA
1x DVD-rom
1xDVD-RW
1xFlopy
Sound Blaster Live
TV Tuner
Lp, Jani
Nameravam kupit še Ram-e in pa disk, zato sem se odločil najprej za nakup močnejšega napajalnika. Če sem pri prejšnjem napajalniku dal CD v DVD-rom, se je komp. kar ugasnil, tko da sem lahko uporabljal le DVD-Writerja in sem mislil, da je že z DVD-romom kaj narobe (zdaj je s tem uredu).
A mi lahko kdo na kaki sliki pokaže tista dva kabla, ki sta 12V in se da to združit z split-kombine funkcijo? A je mogoče v tem fora, da se mi komp. resetira? Bi moral dati na combine? Povsod sem že iskal in nikjer ni slike, ki bi kazalo, kira dva kabla sta Tista.
A sem se slučajno zaje..., ko sem se odločil za ta model?
Osn. pl.: Soltek SL-KT600-RL
Procesor: AMD Athlon XP 2600+
Grafika: ATI Radeon 9800 Pro
Ram: 2x256 DDR 400 MHz PC 3200U
Disk: 1x 80Gb ATA, 1x 6,4G ATA
1x DVD-rom
1xDVD-RW
1xFlopy
Sound Blaster Live
TV Tuner
Lp, Jani
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | topel 12V kabel in problem matičnaOddelek: Pomoč in nasveti | 2747 (2347) | painfulwhite |
» | Računalnik do 600 € (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6270 (4880) | kucho |
» | Split in Combine funkcija pri Taganu?Oddelek: Navijanje | 1118 (889) | Kowy |
» | nova plata in tu so problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 862 (650) | cavk |
» | Kupujem novo kisto - prosim pomentirajte moj izbor....Oddelek: Kaj kupiti | 2140 (1607) | schurda |