» »

nova plata in tu so problemi

nova plata in tu so problemi

DejaVu ::

ok, nabavil sem si novo plato MSI nforce2. prej sem imel MSI kt4v.

no in seveda sem vse na novo nalozil OS in vse driverje ki so potrebni (od nforce do omegadriverjev).

pol sem se malo pozabaval z navijanjem gor in dol in pol ko grem igrat igro mi 10min dela ok, pol pa se kr monitor ugasne, oz. kot da grafa vec slike ne bi posredovala. resetiram, nastavim default vse na maticni grem spet igran in 10min pa se mi kr resetira.

poleg tega sem se ugotovil da me vcasih kr tak vrze iz igre ven.

mam pa amd xp 2500+ in radeon 9500, corsair vs pc2700 512 ram.

hvala za ogovore!

aja, ce ima se kaj napajalnik s tem, imam nekega 300W.

Tiger ::

A navadnih Catalyst driverjev za Radeona pa nisi probal?
Sistemsko vodilo si menda pravilno nastavil? Za procesor 2500+ (barton) mislim, da je 166/333 Mhz vodilo.
Poglej v Control Panel -> System pod Computer če ti pravilno zazna AMD Athlon XP 2500+, 1,83 GHz

ja to je vse ok.

catalys nisem probal. saj problem je nastal samo ko sem plato menjal.

aja, pa pol sem nalozil se najnovejse nforce2 driverje z neta pa sel spilat ene pol ure pa je blo ok. tak da zdaj ne vem kaj bi to blo. ali je mozno da zaradi starejse verzije driverjev?

ERGY ::

Vse je mozno, je pa tud napajalc mau swoh za tak proc in grafo, pa se za vse kar mas u kisti , pa se navijat bi teu,...>:D
Za take namene je najlepse met ksn 400W al pa vec napajalc, od znanega proizvajalca, ne pa "noname", ki sam fejkajo z laznimi podatki. >> "450W" 6k SIT, hehe.:D

LP ERGY

no ta je res 300W. no saj nimam ne vem kolko drugih naprav not. disk, cdrom, 2 dodatna ventilatorja (porabita kakih 8W).

aja no, zdaj mam navitega na 2300MHz pri 1.84V. Spustil skozi 3dmark2003, vse blo ok. najvisja temp. 47C.

zdaj se bom probal igrat ce bo vse ok.

ERGY ::

Pol si se dobr, sam bos meu probleme ko bos dau se ksn disk not, pa se kno dobro zvocno in CD-RW, al pa DVD-Rom, pa se in se,...U glavnem es ti za zdej ni treba bati, kajti imas zelo malo stvari v kisti.hehe:D

LP

aja no, live player se je not.

pa malo cudno je vse to skup. ko igram normalno je vse ok, ko pa igram s teamspeakom pa se mi pojavljajo ti artifekti. glih malo prej me je vrglo iz igre ko sem poleg igranja imel teamspeak.

cavk ::

ej temperaturo mas pa mal visoko za 2500+. jst mam 3000+box pa mam maksimalno temperaturo 43. a mas navadni hladilnik box. ce ga mas pol se ne spilat s navijanjem k ti ga ne hladi dost ti povem iz iskusenj. lahk da ti tud zarad temperature zasteka:(

ne sem ugotovil da ni zaradi navijanja.

sumim plato ali pa rame.

cvenkc ::

Imam isti problem amd 2500 + ,osn pl ga-7vt600l
512 mb dimm ddr 333 radeon 9600 pro, hlajenje na procesorju vodni blok. xp mi laufajo normalno ko pa zazenem igro frizne v roku 1 - 5 min vse sem ze poskusil z napetostjo cpu 40.

ps se mal pa bo slo vse cez okn:(

boštjan ::

cvenkm in napajalnik je ...

cvenkm kaj mas za ene rame?

jah, ocitno res napajalniki nekaj serjejo.

cvenkc ::

zdajle grem k kolegu in boma zamenjala vse komponente od napajalnika naprej dokler ne nademo zakaj baraba štrika.
ko pridem ti javm

boštjan ::

zdajle grem k kolegu in boma zamenjala vse komponente od napajalnika naprej dokler ne nademo zakaj baraba štrika

še najbolje preden greš spet cvenk zapravljat

Zgodovina sprememb…

• spremenil: boštjan ()

ej bostjan neki mi razlos kk lahk ma amd 2500+ 47stopinj?!!!! men je to mal cudn kolk bi pol jest mogo met na 3000+ ce ma un na 2500 47!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jst mam maksimalno 43 pa se to redko kdaj drgac pa od 36 do 40!!! dej mi to povej:|

47 C ima ko je 100% obremenjen, navit na 2300MHz in na voltazi 1.85 V. to je kr dober rezultat za zracno hlajenje, drugace pa ko ni navit gre na max. 42 C pri 100% obremenjenosti.

zdaj mi je dokurclo pa sem neso pc na servis k e-misiji pa bojo ze oni skup spravli. lahko da je napajalnik premalo stroma dajal.

vidim da stle gor zdele ej nki te morm vprasat dej ce vidis tole nared novo temo fx 5200
kr tu noter k te neki rabm nujno!!!!!!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Navijanje Bartona 3000+

Oddelek: Navijanje
402255 (1262) 69charger
»

nevem kaj naj kupim za rač.

Oddelek: Kaj kupiti
181243 (921) _eddy_
»

Abit AN7, AMD Barton 2600+, RAM INFINEON DDR400 CL3 problem pri navitju..

292110 (1682) boštjan
»

Kako je z Athloni 2500 XP (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
1328293 (5970) Tarzan
»

Problem zaradi navijanja na Abit NF7-S

421732 (1224) WhiteWolf

Več podobnih tem