Forum » Strojna oprema » 913N
913N
pinx ::
Je kaka možnost da ekran na 913N nagnem naprej? Totalna glupost, da ga gre nagnit samo nazaj.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
veteran ::
Seveda :)
- zadaj ga podložiš s kakšno knjigo, pa bo nagnjen naprej
- nagneš mizo naprej (podložiš s cegli)
- po vogalih prevrtaš okvir lcd-ja, in ga z vrvicami obesiš na strop
- zadaj ga podložiš s kakšno knjigo, pa bo nagnjen naprej
- nagneš mizo naprej (podložiš s cegli)
- po vogalih prevrtaš okvir lcd-ja, in ga z vrvicami obesiš na strop
Damjan Jagar ::
Se ga na podstavku ne da zasukniti za 180 stopinj in potem nagniti naprej?
http://jagar.si
Fury ::
Sam pol bo mogu skos sliko stimat da bo prov obrnjena (cudn dela obracanje slike... se zmer na vecini kartic).
Aja :P Sam pol ma isti problem (ker se vrti tist sklep skupaj s celim monitorjem ko ga obrnes 180 po tvojem kotu) :)
Damjan Jagar ::
Slabo to narejeno, skor ne morm verjet. Sem pričakoval, da imaš dve med seboj neodvisni glavi/osi.
http://jagar.si
IceBreakr ::
veteran: sm ga prevrtal kot si reku, pa se zdej ne pržge več pa smrdi, kaj bi bilo lohk narobe?
IceBreakr
Cyber ni mi jasno kako si si to sploh predstavlu :) Fizicno ni mogoce pomoje .. bl k razmislam bl mi je cudn :)
Dead_Eye ::
hmm, zakaj pa bi ga sploh naprej nagibal? res da je precej nižji kot CRT-ji, zato pa ga podložiš s kako knjigo... Je vsekakor lepše gledat kot pa če ga nagibaš nazaj...
The one and only
pinx ::
Gre se za to da LCDji nimajo nekak primerljivega vidnega kota s CRT in nastane problem, ko s punco gledama film s postelje, ki je precej nižja. Sliko nastavim v hitri nastavitvi na "Entertain", kar malček izboljša zadevo. Ampak dostikrat se pod določenim kotom črna še vedno vidi bleščeče.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera termalna pasta za laptop ?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1172 (1048) | mr1two |
» | popravilo grafične kartice .Oddelek: Pomoč in nasveti | 3017 (2806) | gnomee |
» | GM in Segway združila moči (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6556 (4982) | CaqKa |
» | Kako "leča ve" ... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 13227 (10023) | Vajenc |
» | Motorola V525, Nokia 3200 ali Sony Eric. T610?Oddelek: Kaj kupiti | 1297 (1202) | Stampl |