Forum » Kaj kupiti » Dell prenosniki
Dell prenosniki
davidtu ::
ker si nameravam kupiti inspiration 700m me zanima kaksne imate kaj iskusnje z to firmo. Ali se jo splača kupiti? Ali ste imeli veliko težav, okvar?
Gwanaroth ::
Za model "Inspiration" prvic slisim. Verjetno mislis Inspire.
No, sam sem mel v uporabi Dell Latitude CPi A. Ze malo starejsi prenosnik, ampak je odlicno opravljal svoje poslanstvo. Mislim, da so kar kvalitetni prenosniki. Poglej malo, testiraj, primerjaj s se katerim drugim in bos videl, ce ti ustreza.
No, sam sem mel v uporabi Dell Latitude CPi A. Ze malo starejsi prenosnik, ampak je odlicno opravljal svoje poslanstvo. Mislim, da so kar kvalitetni prenosniki. Poglej malo, testiraj, primerjaj s se katerim drugim in bos videl, ce ti ustreza.
Lights often keep secret hypnosis..
antonija ::
Jst mam dell inspirion 8600 in dela bp od zacetka. Edini problemi ki sem jih mel so bli softwareski (in vecina po moji krivdi), edino enkrat sem mel probleme z driverji in biosom za graficno (ampak stric google najde tud na to pravi odgovor).
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
antonija ::
Kupljen je bil kaksne dve leti nazaj v svici. Pri nas sm kupu samo napajalni kabel ker majo svicarji drugacne stekarje
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero ugodno meso za steak? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16685 (8898) | Dzuro10 |
» | HP vs DellOddelek: Kaj kupiti | 2112 (1805) | __X__ |
» | Nova rekordna kapaciteta 2.5" trdega diskaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3946 (2855) | MrStein |
» | Kakšen prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2753 (2439) | andrej |
» | prenosnik...Oddelek: Kaj kupiti | 2204 (2002) | andrej |