Forum » Zvok in slika » Flash animacije - Surround
Flash animacije - Surround
Saladin ::
Večino multimedije poslušam iz Soundstorm optičnega izhoda na matični preko Marantz receiverja v surround načinu.
Output na Soundstormu je vedno naštiman na Dolby Dogital in cel sistem mi je tako uglašen.
Že sama kartica mi odlično simulira prostorki zvok iz vseh virov, ampak pri flash animacijah zatakne:
Ne morem osposobiti surround kanalov, ko se predvaja zvok iz flash animacij. Če dam receiverju da sprocesira zvok deluje, ampak zvok iz PCja mi je uglašen na Dolby Digital način, ki pa ne spravi iz sebe surround zvoka. A so flash animacije v mono načinu oz. v čem je težava?
Output na Soundstormu je vedno naštiman na Dolby Dogital in cel sistem mi je tako uglašen.
Že sama kartica mi odlično simulira prostorki zvok iz vseh virov, ampak pri flash animacijah zatakne:
Ne morem osposobiti surround kanalov, ko se predvaja zvok iz flash animacij. Če dam receiverju da sprocesira zvok deluje, ampak zvok iz PCja mi je uglašen na Dolby Digital način, ki pa ne spravi iz sebe surround zvoka. A so flash animacije v mono načinu oz. v čem je težava?
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 5.1 zvok v PC igrah?Oddelek: Zvok in slika | 4971 (1387) | KTr1sk |
» | Vse v TV ali v Receiver?Oddelek: Zvok in slika | 4109 (3771) | Netrunner |
» | Hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 632 (568) | zolja |
» | Koaksialni digitalni izhod/vhodOddelek: Zvok in slika | 1871 (1798) | Stepni Volk |
» | audigy + receiver (sp/dif)Oddelek: Strojna oprema | 1163 (1075) | gumby |