Forum » Izdelava spletišč » pomoč ena izi koda
pomoč ena izi koda
jancko ::
Jaz ne znam veliko v zvezi s tem rad pa bi vas nekaj vprašav kar bo za vas lahka malica.
< FORM METHOD="POST" ACTION="pot/zapis.pl">
< INPUT TYPE="TEXT" NAME="ime" SIZE="15"
VALUE="Vpisi ime">
< /FORM>
Sam bi rad naredil en izi obrazec da bi mi izpisalo podatke pa me zanima...Kaj moram naštimati da mi bo shranlo pod "pot/zapis.pl" mislim rad bi zvedel kaj sploh je s končnico pl in kako to uredim.
Hvala
< FORM METHOD="POST" ACTION="pot/zapis.pl">
< INPUT TYPE="TEXT" NAME="ime" SIZE="15"
VALUE="Vpisi ime">
< /FORM>
Sam bi rad naredil en izi obrazec da bi mi izpisalo podatke pa me zanima...Kaj moram naštimati da mi bo shranlo pod "pot/zapis.pl" mislim rad bi zvedel kaj sploh je s končnico pl in kako to uredim.
Hvala
jancko
marS ::
*.pl ti je ponavadi končnica za perl skriptni jezik ki se izvaja na strežniku. Zapis.pl je datoteka, napisana v perlu ki ti (verjetno) v tej formi zapiše v neko datoteko (ali v bazo) besedilo ki ga nekdo preko forme vpiše na spletno stran.
zdej, če nič ne veš o tem, je mali problem, ker tut z branjem tega si v petih minutah ne boš nič pomagal. skratka, to boš na hitro težko uredil. najboljš da nekoga najdeš, ki perl pozna in da ti to kar hočeš zate uredi.
zdej, če nič ne veš o tem, je mali problem, ker tut z branjem tega si v petih minutah ne boš nič pomagal. skratka, to boš na hitro težko uredil. najboljš da nekoga najdeš, ki perl pozna in da ti to kar hočeš zate uredi.
...no more heroes...
https://ilbis.com/
https://ilbis.com/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava svojega "dropboxa"Oddelek: Izdelava spletišč | 4744 (3221) | techfreak :) |
» | HTML vprašalnik preko e-pošteOddelek: Izdelava spletišč | 2265 (1942) | MihaFirst |
» | Skripte (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 8816 (6679) | Microsoft |
» | Vstopanje z geslom ?Oddelek: Izdelava spletišč | 1561 (1259) | rokpok |
» | file parsingOddelek: Programiranje | 1270 (979) | EZ2BHard |