Forum » Strojna oprema » POMOČ: Rabim nekoga iz MB ali okolice z DFI nF4 plati in BH-5/CH-5 rami
POMOČ: Rabim nekoga iz MB ali okolice z DFI nF4 plati in BH-5/CH-5 rami
5pellfire ::
Moj ram je v fazi umiranja in bi rabil nekoga iz Maribora ali okolice ki bi bil pripravljen posoditi
ram za kak dan ali dva, da 100% stestiram če je kriv ram ali kaj drugega (cpu, plata).
Lahko pa tudi pride do mene (ali pa jaz pridem do njega) za kako uro ali dve, toliko da lahko
primerjam drug ram z mojim. Če je kak interesent me prosim kontaktirajte na ZS ali na melj (brez NO SPAM)
Prinesem (nabavim) pivo - samo povejte kaj pijete (p.s. Union se ne upošteva kot pivo )
ram za kak dan ali dva, da 100% stestiram če je kriv ram ali kaj drugega (cpu, plata).
Lahko pa tudi pride do mene (ali pa jaz pridem do njega) za kako uro ali dve, toliko da lahko
primerjam drug ram z mojim. Če je kak interesent me prosim kontaktirajte na ZS ali na melj (brez NO SPAM)
Prinesem (nabavim) pivo - samo povejte kaj pijete (p.s. Union se ne upošteva kot pivo )
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako pohitriti star računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 5239 (4127) | technolog |
» | Big Bang popolna zaščita "Se zgodi" (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11657 (9841) | medenko |
» | Linux na PowerPC (686) platformi??? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8122 (6354) | ThinkPad |
» | Nadgradnja - čakati ali kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3987 (2805) | jest10 |
» | koliko računati za postavitev sistemaOddelek: Loža | 2447 (1691) | Doman |