Forum » Programska oprema » Seismovizion Problem!!!
Seismovizion Problem!!!
Heskey ::
Lp.
Pisem za to ker sem obupal nad problemom v zvezi s seismovizionam!
Problem je naslednji: Tisti ki se pac bolje spozna na seismovizion ve d je to progu za gledat demote. Zdj fajna stvar pri tem je d se da demo vrtet naprej...tuki se je pa pojavu problem...
Jest sm brez problema vrtel posnetke tko d sm preprosto pritisnil pac puscice...zdj kar ne 1x pa me nic ne uboga vec,???
Program ne reagira na nobeno tipko, samo na esc pa space, program sem na novo instaleru pa se zmer ne dela, izklopu sem ze vse programe d ja ne bi kaj oviralo pa se zmeraj ne dela?? Pojavilo se je kar na 1x pa nevem zakaj pa kako?
zdj c se je to ze kksnmo zgodl pa d ve odgovor bi zelo prosu d mi pomaga! C nisem bi povsem jasen glede problema pa me prasite! Hvala!
Za vnaprej se zahvaljujem za odgovore!
Lp Heskey
Pisem za to ker sem obupal nad problemom v zvezi s seismovizionam!
Problem je naslednji: Tisti ki se pac bolje spozna na seismovizion ve d je to progu za gledat demote. Zdj fajna stvar pri tem je d se da demo vrtet naprej...tuki se je pa pojavu problem...
Jest sm brez problema vrtel posnetke tko d sm preprosto pritisnil pac puscice...zdj kar ne 1x pa me nic ne uboga vec,???
Program ne reagira na nobeno tipko, samo na esc pa space, program sem na novo instaleru pa se zmer ne dela, izklopu sem ze vse programe d ja ne bi kaj oviralo pa se zmeraj ne dela?? Pojavilo se je kar na 1x pa nevem zakaj pa kako?
zdj c se je to ze kksnmo zgodl pa d ve odgovor bi zelo prosu d mi pomaga! C nisem bi povsem jasen glede problema pa me prasite! Hvala!
Za vnaprej se zahvaljujem za odgovore!
Lp Heskey
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Python] Tutoriali za začetnika v Notepad++ (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 16241 (13335) | black ice |
» | galerija slik...Oddelek: Izdelava spletišč | 1071 (927) | DonMatejo |
» | Navijanje in ga k8nf 9 ultra...?Oddelek: Navijanje | 1717 (1223) | Pyr0Beast |
» | Problem pri navijanju! HELP PLEASE!!Oddelek: Navijanje | 1142 (841) | sirotka |
» | prilagajanje rad hat 9.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5944 (4539) | TICKO |