Forum » Pomoč in nasveti » problem pri sprejemu e-poste
problem pri sprejemu e-poste
sidney ::
ne vem zakaj ne morem pobirat poste s serverjev, ce so na serverju velike datoteke. isto se mi dogaja na siolu in na gmail-u .... poizkusu sem outlook, thunderbird, outlook expres in na linuxu k-mail .... povsod isto ... po nekaj minutah mi enostavno neha dol-vlect ??? brez napake ...samo ustavi se ???
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!
zee ::
o kako velikih datotekah govoriš? uporabljam thunderbird pa mi je dosedaj še vse velike datoteke pobralo brez problema. težave sem imel v Outlook Expressu, kjer je ponavadi prišlo do timeouta.
zee
zee
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
kratki filmcki pac ... max 5 Mb ... vse skupaj pa odoka 20-30 Mb .... nic posebnega ... aja mam sinfoniko 515/128
jarre ::
To se ti lahko zgodi, če hkrati delujejo P2P programi. Sam sem enak problem večkrat opazil ob uporabi Emule. Poštni odjemalec prične z nalaganjem elektronske pošte vendar nekje vmes zadevo opusti/prekine. Če ne uporabljaš P2P programov poglej kaj se dogaja z internetnim prometom preoti tvojemu računalniku...
tut to sem ze poizkusu .... ugasnem vse p2p programe, pa isto .... a se kje nastavlja connection timeout ??? pomoje je to ... samo, da ne javi napake .....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Thunderbird in Firefox arhiviranjeOddelek: Programska oprema | 2821 (2619) | Vikking |
» | Microsoft razvija P2P aplikacijoOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5144 (4081) | Utk |
» | Nenadni problem z dolgimi e-poštnimi sporočili oz. datotekamiOddelek: Omrežja in internet | 901 (813) | celk |
» | 2 linux vprašanji (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3935 (3497) | ShowDown |
» | Napster se je vrnilOddelek: Novice / Ostale najave | 2802 (2802) | Beat-O |