» »

problem pri sprejemu e-poste

problem pri sprejemu e-poste

sidney ::

ne vem zakaj ne morem pobirat poste s serverjev, ce so na serverju velike datoteke. isto se mi dogaja na siolu in na gmail-u .... poizkusu sem outlook, thunderbird, outlook expres in na linuxu k-mail .... povsod isto ... po nekaj minutah mi enostavno neha dol-vlect ??? brez napake ...samo ustavi se ???
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!

zee ::

o kako velikih datotekah govoriš? uporabljam thunderbird pa mi je dosedaj še vse velike datoteke pobralo brez problema. težave sem imel v Outlook Expressu, kjer je ponavadi prišlo do timeouta.

zee
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

kratki filmcki pac ... max 5 Mb ... vse skupaj pa odoka 20-30 Mb .... nic posebnega ... aja mam sinfoniko 515/128

jarre ::

To se ti lahko zgodi, če hkrati delujejo P2P programi. Sam sem enak problem večkrat opazil ob uporabi Emule. Poštni odjemalec prične z nalaganjem elektronske pošte vendar nekje vmes zadevo opusti/prekine. Če ne uporabljaš P2P programov poglej kaj se dogaja z internetnim prometom preoti tvojemu računalniku...

tut to sem ze poizkusu .... ugasnem vse p2p programe, pa isto .... a se kje nastavlja connection timeout ??? pomoje je to ... samo, da ne javi napake .....

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Thunderbird in Firefox arhiviranje

Oddelek: Programska oprema
152821 (2619) Vikking
»

Microsoft razvija P2P aplikacijo

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
225144 (4081) Utk
»