Forum » Hlajenje in modifikacije » Socket A cooler
Socket A cooler
HyperGL ::
pozdrav...
zdej sm 99%, da kupim nov cooler za mojga Athlona Thunderbird 1200...
pa sm najdu tega Cooler Master Alps HHC-L61 LINK...
povejte mi... a bo teža igrala kakšno vlogo? 530g se mi zdi nekam dost... saj ne vem kako to gre... u glawnem... proc ni nič navit in se ga uporablja kvečjemu v pisarniške namene... problem je le v tem, da trenutni hladilnik je full glasen... sliši se ga po celi sobi... ko se pa zažene pa še spusti nekak čudn metalni zvok... pa ne bi rad, da mi crkne med delovanjem računala... kr kolkor vem, ne matična ne proc nimata zaščite pred pregrevanjem... :)
trenutno mam nekakšen "levi" hladilnik... aluminijast, visok približno 6-7cm... in v njem se skrivata dva ventilatorčka... ki pa logično, kr sta majhna delujeta na 8000 obratih in to se zelo opazi pri šumenju le teh... :/
tko da... ali naj ga kupim? za tist dnar... pa še heat pipe ima :)
zdej sm 99%, da kupim nov cooler za mojga Athlona Thunderbird 1200...
pa sm najdu tega Cooler Master Alps HHC-L61 LINK...
povejte mi... a bo teža igrala kakšno vlogo? 530g se mi zdi nekam dost... saj ne vem kako to gre... u glawnem... proc ni nič navit in se ga uporablja kvečjemu v pisarniške namene... problem je le v tem, da trenutni hladilnik je full glasen... sliši se ga po celi sobi... ko se pa zažene pa še spusti nekak čudn metalni zvok... pa ne bi rad, da mi crkne med delovanjem računala... kr kolkor vem, ne matična ne proc nimata zaščite pred pregrevanjem... :)
trenutno mam nekakšen "levi" hladilnik... aluminijast, visok približno 6-7cm... in v njem se skrivata dva ventilatorčka... ki pa logično, kr sta majhna delujeta na 8000 obratih in to se zelo opazi pri šumenju le teh... :/
tko da... ali naj ga kupim? za tist dnar... pa še heat pipe ima :)
tiborrr ::
Tale CM alps bo cisto vredu hladil tvojega thunderbirda.
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
tiborrr tnx... bil si kratek, jedrnat in predvsem hiter z odgovorom...
ok... res tnx... ;)
ok... res tnx... ;)
wohaaaaaaaa.....
ej to ne more bit res... iz 43stopinj na 27-28...!!! nororoooooo!!! :)) mega hladilnik!!
s tem, da je odprta kišta, kr nimam dodatnih ventov gor...
ej to ne more bit res... iz 43stopinj na 27-28...!!! nororoooooo!!! :)) mega hladilnik!!
s tem, da je odprta kišta, kr nimam dodatnih ventov gor...
WinsuckeR ::
Sošolc ma točno ta hladilnik..pravi da ni razlike med tem in Boxom (to kar maš privzeto na tvojem CPUju) za 3°C..tut sam sm že vidu tole stvarco..če hladi hladi zarad bakra-heat pipi so pa tako tanki da na njih lahko pozabiš (ene2-3mm).Tako da..moje mnenje je da raje še malo počakaj (ne vem..pršpari več denarja al neki (ko ti odsluži pa da zaradi teže še na grafičnone morš ruknt ))
Zgodovina sprememb…
- spremenil: WinsuckeR ()
jst nism mel box hladilnika... je bil en multi part... dva ventilatorčka nameščena med rebra... prej je bil alu...
zdej je pa dosti boljše...
kupil sm ga že... že dela in je fajn...
kar se tiče za obdobje ko bo odslužil? bo šel cel pc na smetišče... seveda reciklaža ;P
na novi grafi pa je itaq super hladilnik že stock... 6800GT od Leadteka ima nor hladilnik na Grafični! pa ne na tej mašini ;)
zdej je pa dosti boljše...
kupil sm ga že... že dela in je fajn...
kar se tiče za obdobje ko bo odslužil? bo šel cel pc na smetišče... seveda reciklaža ;P
na novi grafi pa je itaq super hladilnik že stock... 6800GT od Leadteka ima nor hladilnik na Grafični! pa ne na tej mašini ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Novosti na področju zračnega hlajenja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 317605 (1108) | yayo |
» | [Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za s939/754? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 24674 (20571) | svetetko |
» | Scythe InfinityOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 4319 (2837) | m0LN4r |
» | (pre)glasen računalnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3810 (3213) | djem |
» | Zalman HDD Cooler - fenomen segrevanja namesto hlajenjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2455 (1645) | guest #44 |