Forum » Zvok in slika » ViVO TV kartice - hkratno snemanje TV in igranje igre
ViVO TV kartice - hkratno snemanje TV in igranje igre
FR34K ::
Razmišljal sem o nakupu tv kartice. Ker večino kartic omogoča zajemanje videa me zanima sledeče:
Ali je možno s to kartico tudi zajemati sliko na računalniku ko ne gledam TV programov, brez da bi mi pri igricah padel FPS??? Milslim da do obremenitve grafične kartice ne bi smelo priti, in do zvišanja FPS-ja tudi ne. Zanima me še tudi če se da z vsako TV kartico, s katero lahko zajemaš video pri TV, zajemaš tudi ko ne gledaš TV?
Hvala za odgovore
Ali je možno s to kartico tudi zajemati sliko na računalniku ko ne gledam TV programov, brez da bi mi pri igricah padel FPS??? Milslim da do obremenitve grafične kartice ne bi smelo priti, in do zvišanja FPS-ja tudi ne. Zanima me še tudi če se da z vsako TV kartico, s katero lahko zajemaš video pri TV, zajemaš tudi ko ne gledaš TV?
Hvala za odgovore
- spremenilo: Stepni Volk ()
Vikking ::
Kar se tiče zamjemanja ko ne gledaš Tv-ja. Ne rabiš niti Tv kartice za to, potrebuješ le en soliden program, ki ti to naredi.
Pri zajemanju , ti je predvsem obremenjen procesor. Zatorej te sama grafična naj ne skrbi, ampak obremenjenost procesorja. Zelo težko boš zajemal TV sliko ob enem pa igral še igro. Računaj še na obremenjen disk ki je tudi pomemben faktor, če želiš oboje skupaj počet.
Pri zajemanju , ti je predvsem obremenjen procesor. Zatorej te sama grafična naj ne skrbi, ampak obremenjenost procesorja. Zelo težko boš zajemal TV sliko ob enem pa igral še igro. Računaj še na obremenjen disk ki je tudi pomemben faktor, če želiš oboje skupaj počet.
FR34K ::
Ampak moj prijatelj je igral igrico in snemal skupaj in mu ni štekalo , če pa je uporabil program mu je vse skupaj začelo štekat. Mogoče kakšna zamisel???? Kateri program priporočate???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20175 (7721) | dire |
» | Zajem analognega videa na računalnik-pomočOddelek: Zvok in slika | 1311 (1208) | OOTBOXZY |
» | Deinterlace pri zajemanju videaOddelek: Zvok in slika | 2190 (1719) | AtaStrumf |
» | Najboljse zajemanje videa na pc?Oddelek: Programska oprema | 2219 (1854) | rimljan |
» | Kartica za zajem videa iz zunanjih virov?Oddelek: Kaj kupiti | 2309 (2238) | kurjač |