Forum » Elektrotehnika in elektronika » klesce za stiskanje konektorjev
klesce za stiskanje konektorjev
sleby ::
ok odlocu sm se, da si bom koncno kupu klesce za stiskanje kablov (predvsem rabim za UTP kable) in pojma nimam kam naj jih grem kupit da bom prisel cim ceneje skozi. ne rabim nekih profi varijant, samo da opravljajo svoje delo.
kam naj grem to kupit v ljubljani?
kam naj grem to kupit v ljubljani?
Brane2 ::
Jaz sem svoje pri Remisu nabavil in kar nekako delajo.
Mislim, da so me skoraj dve leti nazaj stale 7 kSIT ali nekaj takega.
Stvar dela, le vdelani nož za odstranjevanje izolacije ne dela, brez da bi zarezal v žice. Zato kabel previdno zarežem z OLFA nožem, nato poravnam žičke z ostrimi ščipalkami in končno stvar zakrimpam. Končni rezultat je dober.
Mislim, da so me skoraj dve leti nazaj stale 7 kSIT ali nekaj takega.
Stvar dela, le vdelani nož za odstranjevanje izolacije ne dela, brez da bi zarezal v žice. Zato kabel previdno zarežem z OLFA nožem, nato poravnam žičke z ostrimi ščipalkami in končno stvar zakrimpam. Končni rezultat je dober.
On the journey of life, I chose the psycho path.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
radiator ::
Jaz sem kupil pri HTE(MB). Stiskat znajo 8P8C/RJ45, 6P6C/RJ12, 6P4C/RJ11, 4P4C IN 4PP2C. Skartka LAN in telefon. Malo so citrave ampak se da delat brez problemov. Cena je pa bla okrog 5ksit.
Kaj je jutri že bilo?
16F84 ::
> Stvar dela, le vdelani nož za odstranjevanje izolacije ne dela, brez da bi zarezal v žice...
Tole čisto drži. Sicer zarezana izolacija ne igra kake posebne vloge dokler se nožiček ne dotakne bakra :( . Sam običajno "snamem" izolacijo kar s finimi ščipalkami.
Tole čisto drži. Sicer zarezana izolacija ne igra kake posebne vloge dokler se nožiček ne dotakne bakra :( . Sam običajno "snamem" izolacijo kar s finimi ščipalkami.
smile- ::
jaz sem jih kupil v ljubljani v racunalniski trgovini v centru...samo so bile tako zanic da sem jih nazaj nesel...potem sem jih pa vzel v le-tehniki v kranju in so super...
cena pa mislim da je okrog 8.000 sit
cena pa mislim da je okrog 8.000 sit
sleby ::
ok sem kupu klesce v techtrade-u za 2700 in delajo:)
so pa tocno take kot na mimovrste le da so modre barve.
so pa tocno take kot na mimovrste le da so modre barve.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sleby ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup spajkalnika, multimetra in ostaloOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5653 (4528) | FX6300B |
» | Klešče za RJ45 konektorjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3957 (1703) | Sc0ut |
» | Povezava UTP kabel - vtičnicaOddelek: Pomoč in nasveti | 8145 (7834) | Davidoff |
» | Dolžina UTP kabla - problemOddelek: Omrežja in internet | 1546 (1403) | ali3n |
» | Izdelava mrežnih kablov - Kaj je bilo narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1723 (1495) | Timmah |