Forum » Loža » Pošiljanje po pošti in pregled blaga
Pošiljanje po pošti in pregled blaga
divx man ::
zdravo!!
Zanima me ali je možno nekaj kupiti (predvsem rabljenega) in ker je prejemnik daleč se ti bolje splača da ti pošlje po pošti (ali kakšni drugi službi s temi storitvami). Ti pa bi sedaj rad blago pregledal ali ti je všeč ali pa ga zavrneš če z njim nisi zadovoljen. To sprašujem zato ker sem slišal da lahko to narediš če te storitve opravi GLS pošta. Ali je to res?
Zanima me ali je možno nekaj kupiti (predvsem rabljenega) in ker je prejemnik daleč se ti bolje splača da ti pošlje po pošti (ali kakšni drugi službi s temi storitvami). Ti pa bi sedaj rad blago pregledal ali ti je všeč ali pa ga zavrneš če z njim nisi zadovoljen. To sprašujem zato ker sem slišal da lahko to narediš če te storitve opravi GLS pošta. Ali je to res?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kdo tuki nateguje (dogodivščine s pošto (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14720 (9773) | darkolord |
» | Povračilo potnih stroškov s strani TelekomaOddelek: Loža | 1918 (1107) | Invictus |
» | Provizija NKBM ---> NLBOddelek: Loža | 1950 (1757) | ...:TOMI:... |
» | Google Voice za cenejše kliceOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4435 (3480) | dbevfat |
» | Dostava prenosnika po pošti?Oddelek: Kaj kupiti | 4296 (3242) | Loaded |