Forum » Pomoč in nasveti » ISDN ITK Columbus Card
ISDN ITK Columbus Card
moby-dick ::
Lep Pozdrav Slo-Tech-ovci!
Imam namreč naslednji problem.Doma imam ITK ISDN Columbus modem in nimam gonilnikov za Win2000 ter Win98.Kartica je stara in na internetu nikjer nisem nasel gonilnikov tako na originalni strani kot v kakšnih forumih ali kaj podobnega.Pa bi vas prosil zdaj če kdo slučajno ima to kartico če mi link do driverjev pove ali pa celo pošlje po mailu če niso prevlki
Myne E-mail
Imam namreč naslednji problem.Doma imam ITK ISDN Columbus modem in nimam gonilnikov za Win2000 ter Win98.Kartica je stara in na internetu nikjer nisem nasel gonilnikov tako na originalni strani kot v kakšnih forumih ali kaj podobnega.Pa bi vas prosil zdaj če kdo slučajno ima to kartico če mi link do driverjev pove ali pa celo pošlje po mailu če niso prevlki
Myne E-mail
Hear me out...
tec ::
V takih primerih jest ponavadi kontaktiram direkt proizvajalca. Vcasih dobim kaksno zelo uporabno informacijo ali celo ene parkrat sem dobil kar driverje.
Gogo ::
Poglej na www.driverguide.com
Gigabyte Aorus B550 Elite|Ryzen 3 3100|GeForce GT 1030|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV Tuner za DVB-C Terratec Cinergy C PCI HD (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8668 (2657) | joze67 |
» | Driver za ATI Radeon X1350Oddelek: Strojna oprema | 5467 (5293) | Manager |
» | Driver scanner for Win8Oddelek: Pomoč in nasveti | 1089 (909) | lolzydrive |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8663 (5112) | d4rko |
» | FlyVideo 98 problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1730 (1292) | thramos |