Forum » Pomoč in nasveti » En odd problem... please help
En odd problem... please help
RoadK|LL ::
Zadeva je taka...
Odkar sem inštaleru prog NITROram, se mi dogaja, da zmer ko hočem pognat en file za inštalacijo (ki dela preko self-extracta) se mi zgodi, da file extracta, pol pa požene setup za NITROram (in ga tut inštalera)... o inštalaciji željenega programa pa ne duha ne sluha...
Uninštaleru inzbrisu sem vse sledi za NITROramom...
A ma kdo kakšno idejo... ker je mal bedno, če ne morš skor nobenga proga inštalerat...
mam pa win2k
Odkar sem inštaleru prog NITROram, se mi dogaja, da zmer ko hočem pognat en file za inštalacijo (ki dela preko self-extracta) se mi zgodi, da file extracta, pol pa požene setup za NITROram (in ga tut inštalera)... o inštalaciji željenega programa pa ne duha ne sluha...
Uninštaleru inzbrisu sem vse sledi za NITROramom...
A ma kdo kakšno idejo... ker je mal bedno, če ne morš skor nobenga proga inštalerat...
mam pa win2k
mojsterpeter ::
Poglej kje maš Mapo z začasnimi (Temp) datotekami - mogla bi bit v:C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temppa tam zbriš vse fajle (Vsekakor na lastno odgovornost!!! - lohka se tut kej sesuje)če to ne pomaga še enkrat popolnoma od začetka inštaliraj ta tvoj NITRO (tokrat poglej kam se ti extractajo fajli al pa kam ga inštaliraš...
ill communication
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave z Linksys Wireless- WRT54G routerjemOddelek: Strojna oprema | 3711 (1630) | AC_DC |
» | .msi....kako v drugo mapo?Oddelek: Programska oprema | 877 (781) | joze67 |
» | Pingo 2.0Oddelek: Operacijski sistemi | 1466 (1255) | BigWhale |
» | Instalacija programov v MandrakuOddelek: Pomoč in nasveti | 791 (716) | blazsm |
» | Dobri stari ARJ za DOS...Oddelek: Programska oprema | 1660 (1434) | frudi |