Forum » Zvok in slika » Težave s MP3ji!!!
Težave s MP3ji!!!
cahahopie ::
Vrtim muzko v WinAmpu 3.0 beta pa je muzka mal defektna. Takšni poki so sredi določega štiklca. Nič kaj fajno.
Zdaj me pa zanima kaj je to krivo?
Winamp pomoje ni ker mi v Windows Media Playerju isto dela.
Moram tudi povedati, da je bla muzka prekopirana z enga diska na druga, ker so se na prvem menjal Windowsi (iz Win98 na WinXP), nato pa sem zopet prekopiru te mp3je na ta disk s XPji. A se je kaj podatkov izgubilo med kopiranjem? Ali je mogoče kriv kabel, ki vodi od stolpa do škatle? Lahko je tudi kaj defekten moj Athlonček, toda sem ga že stestiral z onim programčkom za testiranje K-6, K-7 procov. Pa je blo O.k.
Zdaj me pa zanima kaj je to krivo?
Winamp pomoje ni ker mi v Windows Media Playerju isto dela.
Moram tudi povedati, da je bla muzka prekopirana z enga diska na druga, ker so se na prvem menjal Windowsi (iz Win98 na WinXP), nato pa sem zopet prekopiru te mp3je na ta disk s XPji. A se je kaj podatkov izgubilo med kopiranjem? Ali je mogoče kriv kabel, ki vodi od stolpa do škatle? Lahko je tudi kaj defekten moj Athlonček, toda sem ga že stestiral z onim programčkom za testiranje K-6, K-7 procov. Pa je blo O.k.
Tr0n ::
Hmm, kaj ti isto poka pri predvajanju drugih MP3jev? Recimo, ce si kaksnega z neta dol potegnes? Drugace zna bit z zvocno kaj narobe oz. gonilniki.
BojlerTM ::
mogoc je ripan z kaksnega zascitenga cdja..
"Salt?"
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
cahahopie ::
Ti mp3ji so s CDja, ki pa per frendu delajo normaln.
Bom probu z zvočno (mogoče so driverji, ker so mi XPji sami "tebi-nič-meni" naložl driverje za zvočno brez, da bi vtakno kakšen CD). Zvočno imam integrirano na plati MSI K7T Turbo Limited, čipset je VIA KT133A. Zvočni čip je od Vije- VIA AC'97 Audio controler.
Toda... logično gledano. Ta plata je dokaj stara (vsaj pol leta in cd z driverji je tud od takrat). Driverje, ki pa so mi jih naložili XPji pa so od 1.7.2001. To pa je 4 mesce. Računalnik pa sem kupu 20.7.2001 (samo 19 dni za tem, naročil pa sem ga še teden prej) . Torej so ti driverji novejši. Naknadno sem naložu tud VIA 4in1 (teden nazaj). So zravn driverji za zvočno? Al so samo za čipset driverji? Če so sam za čipset.... gremo iskat, torej gremo na www.via.com.tw/download/drivers/...
Bom probu z zvočno (mogoče so driverji, ker so mi XPji sami "tebi-nič-meni" naložl driverje za zvočno brez, da bi vtakno kakšen CD). Zvočno imam integrirano na plati MSI K7T Turbo Limited, čipset je VIA KT133A. Zvočni čip je od Vije- VIA AC'97 Audio controler.
Toda... logično gledano. Ta plata je dokaj stara (vsaj pol leta in cd z driverji je tud od takrat). Driverje, ki pa so mi jih naložili XPji pa so od 1.7.2001. To pa je 4 mesce. Računalnik pa sem kupu 20.7.2001 (samo 19 dni za tem, naročil pa sem ga še teden prej) . Torej so ti driverji novejši. Naknadno sem naložu tud VIA 4in1 (teden nazaj). So zravn driverji za zvočno? Al so samo za čipset driverji? Če so sam za čipset.... gremo iskat, torej gremo na www.via.com.tw/download/drivers/...
BendeR ::
Kolk jaz vem v VIA 4in1 driverah ni driverov za zvocno.Hm pa se to ni vse boljse kar je novejse
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z onboard zvočno kartico!Oddelek: Strojna oprema | 1366 (1297) | speed machine |
» | Zvok hreščiOddelek: Pomoč in nasveti | 1533 (1330) | cekr |
» | Kateri OS?Oddelek: Operacijski sistemi | 1532 (1121) | andrej |
» | Problem z grafiko v igrahOddelek: Pomoč in nasveti | 1065 (890) | Makaron_hater |
» | VIA 4in1 in Win2k/WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1515 (1113) | destiny |