Forum » Pomoč in nasveti » Dva različna operacijska sistema
Dva različna operacijska sistema
TommyBoy ::
Imam sledeč problem. Na prvem računalniku je operacijski sistem Windows XP, na drugi mašini pa OS2.
Zanima me če se da ti dve mašini povezati z mrežnimi karticami in kablom, ali je potrebno storiti kaj drugega. Aja da ne pozabim, prenašale se bodo samo TXT datoteke velikosti nekje do max 10 mb in sicer iz računalnika ki ima WinXP na računalnik ki ima nameščen OS2.
Vnaprej se vam zahvaljujem za pomoč in nasvete.
Hvala!
Zanima me če se da ti dve mašini povezati z mrežnimi karticami in kablom, ali je potrebno storiti kaj drugega. Aja da ne pozabim, prenašale se bodo samo TXT datoteke velikosti nekje do max 10 mb in sicer iz računalnika ki ima WinXP na računalnik ki ima nameščen OS2.
Vnaprej se vam zahvaljujem za pomoč in nasvete.
Hvala!
Abit NF-7s,Barton 2080@2500,Radeon 9800se (saphir)@softtmod,Samsung TCCD DDR500
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP umrl. Dokončno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 17648 (13888) | Markoff |
» | Zakaj Microsoft spet posodablja Windows XP? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 29991 (24659) | Saul Goodman |
» | Windowa XP------Windows ME for........Oddelek: Operacijski sistemi | 1259 (1053) | yerow |
» | Odgovor na novico o Windowsih od Alien-W-jaOddelek: Slo-Tech | 2074 (1590) | Mercier |
» | Win xp, Win Me in LinuxOddelek: Pomoč in nasveti | 1243 (1090) | jez |