» »

MiniDisc mediji

MiniDisc mediji

ElHovica ::

Zanima me, kje bi cimceneje lahko nabavil MiniDisc diske v blizini Kranja ali Ljubljanje?
:8)

Nutcracker ::

V Kranju jih imaš v Aligatorju in v Big Bangu, v Ljubljani pa prav tako v Big Bangu (BTC). Cene so različne (okoli 400-600 SIT), vendar ne priporočam najcenejših. Najbolje, da kupiš Sonyjeve.

tec ::

Ah, kar kupi tiste malo cenejse, se posebej, ce jih bos kupoval po vec na enkrat. Jest sem stestiral ze vse mozne minidisce pa sem ugotovil, da ni velike razlike. Sonijevi so mi po 5 mesecih popolnoma zastekali. Sploh jih ni hotelo vec brat in vsa vsebina je bila izgubljena. Imam pa doma 3 minidisc playerje in se 2 pri kolegu in vsi so brezhibni. Tko, da kupi kar nek srednji razred.

Tr0n ::

Se boljse, odpovej se MiniDisku in si raje nabavi eno dobro CD/CD-R/CD-RW/MP3 komponento. Bos mel vec od tega, verjami mi :).

Kaiser ::

So pa MDji za v avto veliko bolj prakticni in vzdrzljivi kot doma peceni storasti CDji ki se potem kotalijo po avtu naokoli in se na vrocino so obcutljivi. Medtem, ko so MDji fletni majhni, prirocni, neobcutljivi na sonce (se mi je kaksen kdaj ze tolikko na soncu segrel da ga nisem mogel drzati pa je spilal BP), povrh vsega so pa se bolj c00l.
"Very funny, Scotty. Now beam down my clothes!"

Kriko ::

O priročnosti zaradi velikosti ima vsak svoje mnenje, jaz sem mnenja da minidisk če ga res rabiš je OK, drugače pa navaden CD ni tolko večji da bi zaradi tega res bil manj priročen. Imajo pa prav ko ti svetujejo da ne kupuj najcenejših ker se slabo konča-izkušnje!
lp

Yurko ::

Sam v svoji, mislim da skoraj 5 letni karieri MDjev, vedno kupujem najcenejše medije in s temi še nisem imel nikoli nobenih problemov. So mi pa probleme delali Maxell 80min Pro mediji in se jih odslej izogibam.
Mel so ped meseci v BigBangu v LJ 74 minutne po cca 300SIT spravljene v prikupni škatlici za 5 kosov. Ampak ponavadi so v Avstriji cenejši.

LP, Yurko


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Blu-Rayi cenejši, a nepriljubljeni (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Optične enote / mediji
5310270 (7490) Gregor P
»

Profesionalno stereo snemanje kako?

Oddelek: Zvok in slika
202972 (2528) nokia6310
»

iz mini diska na računalnik

Oddelek: Zvok in slika
131134 (1001) partysound
»

snemanje glasbe na pšrenosni mini disc player

Oddelek: Zvok in slika
111547 (1484) Cuoresportivo
»

Kje najceneši/najboljši CDR-ji?

Oddelek: Kaj kupiti
392303 (1425) bastadu

Več podobnih tem