Forum » Strojna oprema » Težave - "Found New Hardware"/najdena nova strojna oprema
Težave - "Found New Hardware"/najdena nova strojna oprema
mirando ::
Lepo pozdravljeni,
prosim pomoči od strokovnjakov :)
ob instalaciji tiskalnika nisem imel posebnih težav - instaliral sem ga na USB port (z nalčinom dodajanje tisklanika itd.) - tiskalnik deluje OK!
ko pa tiskalnik prižgem - mi vedno ponovno javi desno spodaj -najdena nova strojna oprema...USB itd. ....ko hočem dokončati instalacijo mi ne uspe, tako da se ta instalacija ne izvede do konca!!! - kot da ni nekih gonilnikov,/nimam CD-ja itd. ker mi tiskalnik drugače normalno tiska in deluje se s to instalacijo nisme posebej ukvarjal....?!
kaj bi lahko bilo narobe - oz. kako lahko 'izklopim' "najdena nova strojna oprema", ob vsakokratnem prižiganju PC-ja, oz tiskalnika...?!
Hvala, LP
Miran
prosim pomoči od strokovnjakov :)
ob instalaciji tiskalnika nisem imel posebnih težav - instaliral sem ga na USB port (z nalčinom dodajanje tisklanika itd.) - tiskalnik deluje OK!
ko pa tiskalnik prižgem - mi vedno ponovno javi desno spodaj -najdena nova strojna oprema...USB itd. ....ko hočem dokončati instalacijo mi ne uspe, tako da se ta instalacija ne izvede do konca!!! - kot da ni nekih gonilnikov,/nimam CD-ja itd. ker mi tiskalnik drugače normalno tiska in deluje se s to instalacijo nisme posebej ukvarjal....?!
kaj bi lahko bilo narobe - oz. kako lahko 'izklopim' "najdena nova strojna oprema", ob vsakokratnem prižiganju PC-ja, oz tiskalnika...?!
Hvala, LP
Miran
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Stratus ::
Kateri tiskalnik pa imaš to? Nekateri zahtevajo instalacijo software od tiskalnika.
Nije žvaka za seljaka !
A ma kdo žvečilni :)
A ma kdo žvečilni :)
mkonci ::
epson ti zahteva instalacijo, prav tako HP. Za driver poglej na tej strani klik ali pa GOOGLA upraš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TISKALNIK hp deskjet 5150Oddelek: Strojna oprema | 2577 (2143) | energetik |
» | nakup Tv karticeOddelek: Zvok in slika | 3303 (2540) | gruntfürmich |
» | Težave z USB ključemOddelek: Strojna oprema | 1699 (1569) | DominusSLO |
» | Printer ne delaOddelek: Strojna oprema | 915 (867) | CWIZO |
» | WinXP SP1 in HP3820 problemOddelek: Operacijski sistemi | 1049 (960) | mirkuma |