» »

Zalmanov eatpipe za disk in tišina...

Zalmanov eatpipe za disk in tišina...

Fizikalko ::

Torej - diska mi spravljata ohišje v resonanco v idle-u. Pa razmišljam o Zalmanu - a mi lahko kdo iz izkušenj pove, koliko dejansko ta Zalmanov hladilnik stvar utiša in ali dovolj hladi? Morda kakšno drugo priporočilo za utišanje/hlajenje (ne home-made)? Mora nujno tudi hladit, ne samo utišat, ker na 5.25 režah nimam možnosti dodajat vente...

tnx

WinsuckeR ::

Bolj hladi kot utiša (no ja-mogoče imam samo tih disk).
Hladi pa izredno dobro..na zacetku sem bil skeptičen-samo včitno deluje(Prej sm disk moral hladiti z FANom..).

sirotka ::

pmoje je malo predrag in tud ne nardi nekaj...kot eni pravjo. Pomoje, da je najbolš, da daš disk na gumice in en vent 80@7 ali 5v pa bo neslišno skor:D

WinsuckeR ::

sirotka@men vrjem-hladi res odlicno-disk sm mel prej vrel..zdej je pa najvec mlacen-s tem da ga mam v placu za CDrome-ne na dnu ohišja..kar biblo bolš:/.Nanga ne piha noben ventilator tko da vcitno stvar deluje.
Glede tisanja pa res ne vem..Mam tut dst tih disk-samo nekega ultra utisanja razen vibracij nism opazu..je pa res da vse skupi notr drzijo posebni vijaki-sestavljeni tkole- matica,guma,matica..in da neki bi moglo pomagat tut pri tem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Best buy silent komp

Oddelek: Kaj kupiti
61626 (1465) bate
»

S čim zvočno izolirat ohišje? (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
828260 (5755) Kato
»

Popolnoma tih računalnik! Možno?

412733 (1523) PrimozR
»

utisanje sistema

141064 (784) Dice
»

Tih ventilator