Forum » Hlajenje in modifikacije » Zalmanov eatpipe za disk in tišina...
Zalmanov eatpipe za disk in tišina...
Fizikalko ::
Torej - diska mi spravljata ohišje v resonanco v idle-u. Pa razmišljam o Zalmanu - a mi lahko kdo iz izkušenj pove, koliko dejansko ta Zalmanov hladilnik stvar utiša in ali dovolj hladi? Morda kakšno drugo priporočilo za utišanje/hlajenje (ne home-made)? Mora nujno tudi hladit, ne samo utišat, ker na 5.25 režah nimam možnosti dodajat vente...
tnx
tnx
WinsuckeR ::
Bolj hladi kot utiša (no ja-mogoče imam samo tih disk).
Hladi pa izredno dobro..na zacetku sem bil skeptičen-samo včitno deluje(Prej sm disk moral hladiti z FANom..).
Hladi pa izredno dobro..na zacetku sem bil skeptičen-samo včitno deluje(Prej sm disk moral hladiti z FANom..).
sirotka ::
pmoje je malo predrag in tud ne nardi nekaj...kot eni pravjo. Pomoje, da je najbolš, da daš disk na gumice in en vent 80@7 ali 5v pa bo neslišno skor:D
WinsuckeR ::
sirotka@men vrjem-hladi res odlicno-disk sm mel prej vrel..zdej je pa najvec mlacen-s tem da ga mam v placu za CDrome-ne na dnu ohišja..kar biblo bolš:/.Nanga ne piha noben ventilator tko da vcitno stvar deluje.
Glede tisanja pa res ne vem..Mam tut dst tih disk-samo nekega ultra utisanja razen vibracij nism opazu..je pa res da vse skupi notr drzijo posebni vijaki-sestavljeni tkole- matica,guma,matica..in da neki bi moglo pomagat tut pri tem.
Glede tisanja pa res ne vem..Mam tut dst tih disk-samo nekega ultra utisanja razen vibracij nism opazu..je pa res da vse skupi notr drzijo posebni vijaki-sestavljeni tkole- matica,guma,matica..in da neki bi moglo pomagat tut pri tem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Best buy silent kompOddelek: Kaj kupiti | 1626 (1465) | bate |
» | S čim zvočno izolirat ohišje? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8260 (5755) | Kato |
» | Popolnoma tih računalnik! Možno?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2733 (1523) | PrimozR |
» | utisanje sistemaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1064 (784) | Dice |
» | Tih ventilatorOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1034 (886) | alien-w |