» »

za g. maverika / zaklepanje teme

za g. maverika / zaklepanje teme

BBKing ::

Pozdravljeni g. Moderator, pozorno sem prebral vaša pravila in nikjer zasledil razloga, zaradi katerega bi imeli pravico odvzeti besede na javnem forumu (zelo nedemokratično) , kjer sem podal problem z razlogom, da se reši in ne, da se polemizira z Vami, kaj je prav in kaj ne. Navajen sem forumov v katerih je možno popraviti ali brisati tekst, če smatraš, da je to potrebno. V tem primeru se je moj tekst po pomoti , znašel kot samostojna tema in se kot odgovor nanšal na temo Battlefield 2 help me , za to se opravičujemn vsem, ki jih je zmotil moj ‘nejasni’ teks, Vas pa naprošam da, v izogib takim nejasnostim in debatam omogočite avtorju brisanje / popravljanje teksta.
Glede samega pravopisa, je pa tko g. Moderator, tekst je avtorski kot tudi njegova oblika, slengi in ‘nepravopiseje’ so že stalnica, v litrerarnem svetu, in lektorji nimajo nikaršne pravice spreminjati besede brez dovoljenja avtorja, če pa že govorimo o pravopisju Vas, moram popraviti, pravilno je ‘ katero’ in ne ‘za kero igro točno gre….’

…pa brez zamere , Boštjan !

BigWhale ::

Lol?

;)

OmegaBlue ::

Dragi uporabnik,

Za pritozbe cez delo moderatorjev ima forum namensko temo, ki se imenuje " Pritožbe - 2" (Kdo bi si mislil?). Poleg tega ima vsak uporabnik moznost popravljanja in brisanja svojega posta ali teme v dolocenem casovnem obdobju.

LP
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Komentarji na nova pravila (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
675534 (4369) kuglvinkl
»

Svoboda govora? (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
755358 (1862) undefined
»

Avtor je car

Oddelek: Slo-Tech
301842 (1026) Primoz

Več podobnih tem