Forum » Kaj kupiti » Nov computer
Nov computer
slash ::
Hi!
Kupujem nov racunalnik brez monitorja za okoli 190k SIT.Kaj bi za tak denar lahko dobil?
Aja, rabim CD-RW enoto, hitrost ni vazna, 12x je dovolj.Mi lahko svetujete kaksen racunalnik za tak denar?
ajde
Kupujem nov racunalnik brez monitorja za okoli 190k SIT.Kaj bi za tak denar lahko dobil?
Aja, rabim CD-RW enoto, hitrost ni vazna, 12x je dovolj.Mi lahko svetujete kaksen racunalnik za tak denar?
ajde
BojlerTM ::
tapravi ponavad po delih obnavljamo kistice.. predlagam ti, da pogledas pri mlacomu, jae-tu, pa se pri kom, pol se pa odloc ane...
"Salt?"
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
TheJack ::
Morda ti bo pomagalo, če ti povem, kakšen računalnik sem si jaz nabavil:
Big tower ATX (nimam pojma, koliko je stal. Računalnik sem namreč dobil v Midi towerju, pa Zalman ni šel notri, tako da so ga morali zamenjati)
ECS K7S5A (trenutno najboljše za svoj denar)
AMD Thunderbird 1400/266 (takrat še ni bilo AthlonovXP. Danes bi vzel 1500+ ali 1600+)
256 MB DDR SDrama (sem moral paziti na stroške. Kljub temu je v redu.)
ZALMAN CNPS3100PLUS BAKER (na začetku je bil notri deroči se Volcano 6Cu+ na 7000RPM. Ni bila lepa izkušnja.)
InnoVision Tornado GeForce 2 PRO 64MB (hitra&poceni. Kot ruska ura.)
IBM IC35 40GB 7200 ATA100 (velik, hiter&tih)
USR 56k Winmodem (moj zvesti Sportster (strojni!) na žalost ni šel na plato, ker je še na ISA vodilih. Šmrc.)
Disketnik.
To vse skupaj me je stalo 185 000 SIT (tolar gor ali dol). Že od prej pa sem imel Samsung SyncMaster 700NF, Teac 32X, Plextor 8/4/32, SB Live! Value in Cambridge SoundWorks FPS (tisti prvi, obični. Kasneje se jim je reklo FPS 1000). Čez nekaj časa sem kupil še novo miš (Dexxa Optical - 4000 SIT).
Ker moraš ti kupiti še zvočno, zvočnike in pekač, malce odškrtni pri disku (20 ali 30 GB pri 5200 obratih bo po moje tudi čisto v redu), ventilatorju in procesorju (vendar če se da, kljub temu kupi AthlonaXP 1500+.). Če pa ne gre drugače, pa še pri grafični. Tudi Duron in MX nista slaba kombinacija....
Big tower ATX (nimam pojma, koliko je stal. Računalnik sem namreč dobil v Midi towerju, pa Zalman ni šel notri, tako da so ga morali zamenjati)
ECS K7S5A (trenutno najboljše za svoj denar)
AMD Thunderbird 1400/266 (takrat še ni bilo AthlonovXP. Danes bi vzel 1500+ ali 1600+)
256 MB DDR SDrama (sem moral paziti na stroške. Kljub temu je v redu.)
ZALMAN CNPS3100PLUS BAKER (na začetku je bil notri deroči se Volcano 6Cu+ na 7000RPM. Ni bila lepa izkušnja.)
InnoVision Tornado GeForce 2 PRO 64MB (hitra&poceni. Kot ruska ura.)
IBM IC35 40GB 7200 ATA100 (velik, hiter&tih)
USR 56k Winmodem (moj zvesti Sportster (strojni!) na žalost ni šel na plato, ker je še na ISA vodilih. Šmrc.)
Disketnik.
To vse skupaj me je stalo 185 000 SIT (tolar gor ali dol). Že od prej pa sem imel Samsung SyncMaster 700NF, Teac 32X, Plextor 8/4/32, SB Live! Value in Cambridge SoundWorks FPS (tisti prvi, obični. Kasneje se jim je reklo FPS 1000). Čez nekaj časa sem kupil še novo miš (Dexxa Optical - 4000 SIT).
Ker moraš ti kupiti še zvočno, zvočnike in pekač, malce odškrtni pri disku (20 ali 30 GB pri 5200 obratih bo po moje tudi čisto v redu), ventilatorju in procesorju (vendar če se da, kljub temu kupi AthlonaXP 1500+.). Če pa ne gre drugače, pa še pri grafični. Tudi Duron in MX nista slaba kombinacija....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik za igranje iger (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9278 (7620) | smacker |
» | Računlanik za 360evrov (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13172 (12145) | hojnikb |
» | Mnenje o računalniku (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5985 (4961) | Kato |
» | Kdo rad sestavlja računalnike :) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 6625 (4684) | kloshar |
» | Prosim pomagajte z nasvetom kaj izbrati med temi komponentami!Oddelek: Kaj kupiti | 1706 (1429) | koyotee |