» »

logitech MX 1000 ali MX 610 ???

logitech MX 1000 ali MX 610 ???

pharaon ::

kaj priporocate?? a ma 610 tudi delay,ko jo vzdignes v zrak in nazaj dol postavis...recimo pri igranju streljacin,ko rabis da takoj dela,ko jo nazaj dol postavis? karakteristike zgledajo iste...obe majo 800dpi, in laser.s tem da ma verjetno 610 novejso tehnologijo.kaj menite?

Rešpetlin ::

Moja 610 nima nobenega delaya. Drugace pa je zakon, sploh ker se dajo gumbi nastaviti povsem po zeljah. Aja, ne igram igric kaj dosti, zato naj za tako uporabo pove kdo drug.

TribesMan ::

Mam MX 610. Super miška tako po obliki kot funkcionalnosti... problem je le v kratkem trajanju baterij... Sicer je res da imam racunalnik non stop prizgan, sam miska itaq spi ce je v idle, zdrzi mi pa okoli en mesec z enim setom alkalnih duracelk. Zdej sem si kupil akumulatorje in bom videl koliko bodo zdrzali ti. Verjetno malo manj, samo to niti ni problem, ker se jih da filat.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

pharaon ::

še kak predlog glede mx1000?? ali menite vsi da je boljša mx610?

Rešpetlin ::

Probaj obe, meni recimo MX610 neprimerno boljse sede v roko. Poleg tega, da je novejsa, ima tudi nekaj vec gumbov - ce jih seveda rabis :)

pharaon ::

kake baterije pa so v 610? dve aaa?škoda ko nima akumulatorske da jo daš filat v namizno stojalo tk ko pr mx1000.glede gumbov pa itak...več je boljše :)

hooger ::

Sam imam MX1000 in je ne zamenjam za nobeno drugo.....Baterija mi drži 5-6 dni. Glede igric se kar dobro obnese, samo na začetku imaš mogoče malo čuden občutek, ker je miška veliko bolj odzivna kot optična ali kroglična. Ampak se kmalu navadiš.....Pa še draga ni več toliko.manj kot 15000sit:D

Aja pa še to. MX610 ima 2 AA bateriji>:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: hooger ()

pharaon ::

kako pa je pri mx1000 glede "delaya"?? pravjo da je za trenutek mrtva, če jo vzdigneš in nazaj postaviš...

hooger ::

Sem takoj sprobal.....:D

Nobenega delaya nism zaznal. Miška dela tudi ko je dvignjen pol cm od podlage, tako, da ne vem od kje bi bil delay. V glavnem jaz ga nisem zaznal....

Na tej strani je MX1000 dobila kar veliko boljšo oceno Primerjava

Res pa je da se boš najlažje odločil če boš obe testiral v živo. Karakteristike so itaq enake......Največja razlika je v obliki..

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: hooger ()

SepoX ::

Jst sem kupil 610 , ker nima tiste velike enote za prenašat, saj jo največ uporabljam na laptopu. Oddajnik/sprejemnik je kot en mičken usb ključ.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

življenjska doba baterij v brezžičnih miškah

Oddelek: Kaj kupiti
444885 (3566) opeter
»

Katero miško?

Oddelek: Kaj kupiti
332281 (1534) kunigunda
»

Katero miš LED ali LASER?

Oddelek: Kaj kupiti
172037 (1583) tec
»

Katero miško?

Oddelek: Kaj kupiti
362626 (1982) DominusSLO
»

Brezžična miška za prenosnik.

Oddelek: Strojna oprema
71946 (1858) dkRusky

Več podobnih tem